Työkoneen myyminen

Onko yritykselläsi työkone, mutta haluat päästä siitä eroon? Anna meidän auttaa! Rahoituskumppani rahoittaa yksityisen väliset kaupat kuin yritystenkin väliset kaupat, jos ajoneuvojen myyntiä harrastava liike ei ole siinä mukana. Tämä tieto helpottaa varmasti työkoneen myyntiä. Pääset ajoneuvostasi eroon tarjoamalla Rahoituskumppanin rahoitusta! Rahoitusmahdollisuus nopeuttaa varmasti ajoneuvosi myyntiä!

Paljon paperitöitä ja muuta hommaa ajoneuvon myymisestä? Helpota työtäsi myyjänä ja tarjoa ostajalle Rahoituskumppanin rahoitus. Miksi?

  • Rahoituskumppani tekee kauppakirjat puolestasi, jotka pystyt allekirjoittamaan sähköisesti ilman tulostuksia.
  • Sinun ei tarvitse huolehtia ostajan maksukyvystä, sillä me varmistamme sen, ja rahat tulevat sinulle varmasti.
  • Loppuvelkaa? Loppuvelan lunastus yksityisten välisessä kaupassa saattaa olla hankalaa, mutta Rahoituskumppanin kautta on mahdollisuus hoitaa se helposti.
  • Hoidamme rekisteröinnin puolestasi, ja vakuutuksesi katkeaa kaupantekopäivästä lähtien.

 

 

Miten kaupan tekeminen onnistuu Rahoituskumppanin kautta?

Ajoneuvon myyminen Rahoituskumppanin avulla on helppoa ja turvallista. Olemme sinun ja ostajan apuna kaupan jokaisessa vaiheessa. Ohesta voit lukea lisää siitä, miten sinun tulee toimia, jos ostaja haluaa ostaa ajoneuvosi Rahoituskumppanin avulla.

1.
HAKEMUS

Sivuiltamme löydät helposti täytettävän rahoitushakemuksen.

2.
YHTEYDENOTTO

Käsittelemme luottohakemuksesi ja käymme rahoitusvaihtoehdot läpi kanssasi.

3.
MYYJÄN KONTAKTOINTI

Olemme yhteydessä myyjään ja kerromme ostajan saaneen hyväksytyn luottopäätöksen.

4.
AJANVARAUS

Varaamme ajan konttorille puolestasi.

5.
SÄHKÖISET KAUPPAKIRJAT

Hoidamme puolestasi tarvittavat paperit kuntoon, jotta sinä voit keskittyä olennaiseen.

6.
KAUPAN VIIMEISTELY

Hoidamme rekisteröinnin ja maksun maksuehtojen mukaisesti.

Miten Rahoituskumppani auttaa myynnissä?

Myy työkoneesi rahoituksella! Laajenna asiakaskuntaasi lisäämällä Rahoituskumppanin rahoitusmahdollisuus myynti-ilmoitukseesi. Olemme auttaneet jo yli 20 000 myyjää myymään ajoneuvonsa. Ole sinäkin yksi heistä!

RAHOITUS

Rahoituskumppani tarjoaa yksityisten kuin yritystenkin väliseen kauppaan rahoituksia, joten ajoneuvokaupat kanssasi ei jää siitä kiinni!

TARKASTUS

On hyvä tietää missä kunnossa työkoneesi on, kun olet sitä myymässä. Käy se läpi ostajan kanssa. Meillä rahoituksen yhteydessä kuitenkin tehdään ajoneuvolle tarkastus tai todennus!

 

TODENNUS

Yksityisenä myyjänä on parasta tarkistaa kenelle autoasi myyt. Rahoituskumpanilla hoidamme sen puolestasi! Teemme todennuksen A-katsastus
asemalla!

TURVALLISUUS

Me hoidamme käytännönasiat kauppakirjoista rahaliikenteeseen. Sinun ei myyjänä tarvitse huolehtia paperitöistä eikä luovutusilmoituk-
sista. Luo meille vain varmenne!

 

Lue vinkit myyntiin laittoon

Tarkista ajoneuvon dokumentit

Rekisteröintitodistus ja mahdolliset kuitit huolloista ja korjauksista. Varmista lisäksi mahdollinen katsastuksen voimassaolo ja seuraavan katsastuksen ajankohta.

Myyntikunnostus

Ostaja tietää entuudestaan ajoneuvostasi luultavasti aika paljon, joten katse kiinnittyy siisteyteen. Pidä huolta, että ajoneuvosi on parhaimmassa mahdollisessa kunnossa.

Ajoneuvon kuvaaminen

Kuvaa ajoneuvosi hyvässä valaistuksessa, jotta kuvat ovat mahdollisimman todenmukaisia
Laita kuvia sisä- sekä ulkopuolelta, huoltokirjasta sekä renkaista. Kuvaa myös mahdolliset viat ja puutteet.

Tee myynti-ilmoitus

Tunne kohderyhmäsi ja tuo ajoneuvossasi esiin kohderymällesi sopivia ominaisuuksia, esim. Minkälaiseen toimintaan ajoneuvosi soveltuu? Erotu joukosta ja unohda perinteiset myyntitekstit.
Tavoita ostajat kertomalla ajoneuvosi viat, tehdyt korjaukset ja hyvät puolet persoonallisella tavalla. Erilaisella tekstillä viatkaan ei tunnu ylitsepääsemättömältä asialta, ja jäät ostajan mieleen! Kerro ilmoituksessa lisäksi mahdollisesta rahoitusvaihtoehdosta, jolla saat halvemmat sekä kalliimmat ajoneuvot kaupaksi nopeammin!

Hinnoittelu

Laita realistinen hintapyyntö ja varaudu tinkimiseen. Nyrkkisääntönä ajoneuvon käypä hinta yksityisten välisessä kaupassa on 10 % vähemmän kuin vastaavan ajoneuvon hinta liikkeessä.
Esim: Vastaavan ajoneuvon pyyntihinta liikkeessä on 16 500 €, käypä hinta yksityisten välillä on 15 000 €.


Suomen suosituimmat kauppapaikat käytetyille ajoneuvoille ovat www.nettikone.com ja www.tori.fi. Ilmoittaminen on yksityiselle myyjälle ilmaista!

Älä epäröi tarjota ostajalle rahoitusta Rahoituskumppanin kautta, kaupanteko on molemmille osapuolille helppoa!