Karavaanin ostaminen

Karavaanin eli matkailuajoneuvon ostamista ei kannata tehdä sokkona. Niissä on paljon erilaisia elementtejä, mitä täytyy ottaa huomioon. Annamme muutaman vinkin, mihin kiinnittää huomiota karavaania ostaessa!

Ajoneuvon ostamisen yhteydessä on monta seikkaa, joista sinun tulee huolehtia. Mitkä asiat ovat tärkeimmät huomioida?

 

  • Huolehdi, että ajoneuvo jonka olet ostamassa on käyttötarkoitukseesi sopiva.
  • Tarkasta ajoneuvon kunto, jotta tiedät minkälaista ajoneuvoa olet ostamassa.
  • Varmista, että budjettisi riittää ajoneuvon ostoon. Me Rahoituskumppanilla autamme sinua kilpailukykyisen rahoituksen saamiseksi, jotta budjettisi pysyy aisoissa.
  • Kysy! On tärkeää kysyä, jottei mikään jäisi epäselväksi, tai jos tarvitset apua ajoneuvon ostamisessa. Autamme sinua enemmän kuin mielellämme, jotta ajoneuvon ostaminen ei mene pieleen!

Matkailuajoneuvon osto yksityiseltä. Miten aloitan?

Olit sitten ostamassa matkailuautoa, retkeilyautoa tai matkailuvaunua, on tärkeää käydä läpi tarvittavat varusteet. Etsi ajoneuvo käyttötarkoitukseesi sopivaksi. Tarvitsetko ajoneuvon, jossa ajoneuvo toimii ns telttana. Pelkkä makuupaikka ja mahdollisesti jääkaappi voi riittää, jos olet erähenkinen retkeilijä. Monet haluavat matkailuajoneuvon olevan kuin toinen koti. Sieltä on löydyttävä WC ja keittiö, ruokapöytä ja kattavat makuupaikat. Sitä varten kannattaa katsoa suosittua Adrian matkailuautoa tai Hobby matkailuvaunua. Niissä on varmasti kaikki tarvittava!

Ajoneuvorahoitus

1.
HAKEMUS

Sivuiltamme löydät helposti täytettävän rahoitushakemuksen.

2.
YHTEYDENOTTO

Käsittelemme luottohakemuksesi ja käymme rahoitusvaihtoehdot läpi kanssasi.

3.
MYYJÄN KONTAKTOINTI

Olemme yhteydessä myyjään ja kerromme ostajan saaneen hyväksytyn luottopäätöksen.

4.
AJANVARAUS

Varaamme ajan konttorille puolestasi.

5.
SÄHKÖISET KAUPPAKIRJAT

Hoidamme puolestasi tarvittavat paperit kuntoon, jotta sinä voit keskittyä olennaiseen.

6.
KAUPAN VIIMEISTELY

Hoidamme puolestasi tarvittavat paperit kuntoon, jotta sinä voit keskittyä olennaiseen.

Kuinka varmistaa, että valittu laite on hyvä?

Matkailuajoneuvoa ostaessa on tärkeää myös tarkastaa auton/vaunun kunto sekä taustat. Me Rahoituskumppanilla autamme sinua tässäkin asiassa käyttäessäsi rahoituspalveluamme. Kaikista tärkeintä matkailuajoneuvoa ostaessa on kuitenkin nämä asiat:

  • KOEAJA auto, jotta tiedät soveltuuko se sinun käyttöösi.
  • TARKISTA ajoneuvo kosteusvaurioiden varalta! Kosteusmittauksia ei tehdä katsastuksessa, joten ole sen kanssa tarkkana. Pyydä tarvittaessa kosteusmittaus ajoneuvoon!
  • TUTUSTU ajoneuvoon sisältä sekä ulkoa. Tulet luultavasti viettämään ajoneuvossa paljon aikaa, joten ei kannata jättää mitään huomioimatta!
  • VARMISTA, että ajoneuvossa on varusteet kunnossa, liedestä suihkuun!

Lue lisää ajoneuvon tarkastamisesta!

Matkailuajoneuvo rahoituksella Rahoituskumppanin kautta

Nykyään yli 70% ajoneuvokaupoista tehdään rahoituksen kautta, eli pakottavaa tarvetta käteiskauppaan ei enää ole. Rahoituksella matkailuajoneuvon ostaminen on järkevää, koska kohde toimii vakuutena ja pystyt näin ollen säästämään vakuutesi muihin hankintoihin. Matkailuajoneuvon ostaminen tulee varmasti halvemmaksi näin, kun esimerkiksi mökin ostaminen.

Miten matkailuajoneuvon osto helpottuu, kun ostat auton Rahoituskumppanin rahoituksella?

VALIKOIMA

Rahoituskumppani mahdollistaa yksityisten välisen ajoneuvokaupan rahoituksen. Löydät varmasti mieleisen matkailuajoneuvon yksityiseltä parempaan hintaan!

KOHDEVAKUUDELLINEN RAHOITUS

Rahoitus katsotaan aina kohteen mukaan, jolloin kohde toimii rahoituksen vakuutena. Se on turvallisin vaihtoehto hankkia ajoneuvo ilman riskejä!

TARKASTUKSET

Rahoituskumppanilla tarkistamme taustat, ja ennen kaupantekoa ajoneuvo sekä henkilöllisyydet todennetaan. Me voimme myös uusia matkailuajoneuvon katsastuksen!