Usein kysyttyä

Täältä löydät tietoja sekä vastauksia Rahoituskumppanista sekä yleisimmistä toimintatavoista muun muassa osto- ja myyntiprosesseihin liittyen.

UKK

Esimerkkilaskelma:
Lainasumma 20.000€. Kuukausierä 323,48€. Laina-aika 72kk. Korko 2,99%. Käteishintaan lisättävä luoton toimituskulu 199€. Luoton perustamismaksu 350€. Käsittelykulu 10€/kk. KSL:n mukainen todellinen vuosikorko esimerkkilaskelmalle: 4,75%. Luottohinta yhteensä: 23 290,56€. Noudattaen maksusuunnitelmaa. Rahoituskumppani pidättää oikeuden tarjota yllämainitusta hinnoittelusta poikkeavia vaihtoehtoja. Laina on aina kohdekohtainen.

 • Myyjän omistussuhteen tarkistaminen
 • Ajoneuvoveron ja katsastuksen voimassaolon tarkistaminen
 • Mahdollisen vakavan kolarihistorian selvittäminen (kaksikilpisyys)
 • Luottohakemusten välittäminen eri rahoitusyhtiöihin ja osamaksusopimuksen valmistelu
 • Kauppakirjan valmistaminen myyjälle ja ostajalle
 • Liikenne- ja kaskovakuutuksen teko
 • Mahdollisen Kuntoturva-vakuutuksen teko
 • Ajoneuvon rekisteröinti
 • Dokumenttien postitukset
 • Rahaliikenteen varmistaminen

Valitettavasti toimituskulua ei voi laskuttaa erikseen myyjältä. Toimituskulu sisällytetään aina rahoitettavaan kauppasummaan. Myyjä voi toki antaa alennusta kauppasummasta toimituskulun verran.

Rahoituskumppanin osamaksurahoitus soveltuu lähes kaikille rekisteröidyille ajoneuvoille: autoille, pakettiautoille, kuorma-autoille (max 5000 kg), matkailuautoille ja -vaunuille, veneille, moottoripyörille, moottorikelkoille, mönkijöille ja mopoautoille. Ajoneuvon on oltava katsastettu, mikäli katsastusta vaaditaan kyseiseltä ajoneuvoluokalta. Ajoneuvon hinnalle, iälle tai ajomäärälle ei ole rajoituksia. Luottopäätös haetaan aina tapauskohtaisesti.

Rahoituskumppani toimii rahoitus- ja vakuutuspalveluiden välittäjänä yksityisille myyjille ja ostajille. Palvelumme on kehitetty yhteistyössä Suomen suurimpien rahoitus- ja vakuutusyhtiöiden kanssa.

Palvelu on tarkoitettu ensisijaisesti yksityishenkilöiden väliseen ajoneuvokauppaan, ostajien ja myyjien kaupanteon apuvälineeksi. Teemme rahoitussopimuksia myös yrityksien myymille ja ostamille ajoneuvoille, pois lukien ammattimaista ajoneuvokauppaa harjoittavat yritykset. Jos kaupan osapuolena on yritys, pyydämme olemaan yhteydessä asiakaspalveluumme.

 • Rahoitusmahdollisuus parantaa kaupan mahdollisuuksia merkittävästi
 • Yli 70% ajoneuvoista ostetaan osamaksulla
 • Myymällä laitteen itse, saat todennäköisesti paremman hinnan, kuin myymällä sen liikkeelle
 • Turvalliset kaupat, tarkistamme ostajan maksukyvyn aina ennen kauppoja
 • Vaivattoman ja nopean kaupan
 • Voimme ottaa ostajan mahdollisen vaihtoauton kaupan yhteydessä
 • Palvelu on ilmainen, kysy itseltäsi miksi et käyttäisi?

 • Aina vakuudeton osamaksu, sinun ei tarvitse käyttää omia vakuuksia
 • Ajoneuvovalikoima laajenee merkittävästi, kun voit katsoa kaikki yksityisten ilmoitukset
 • Saat varmasti vastaavan laitteen edullisemmin, kuin ajoneuvoliikkeeltä ostaessasi
 • Kumppaniturvalla saat oikean turvan, ei pelkkä kuluttajasuojan tarjoama virhevastuu
 • Edullisen ja sinulle parhaiten sopivan rahoitusen, ammattilaisemme katsovat eri rahoitusyhtiöt läpi kanssasi. Yhdessä valitsette teille parhaiten sopivan.
 • Turvalliset, henkilökohtaiset ja vaivattomat kaupat

Kyllä voit! Vaihtoauto ”pilaa” merkittävän osan yksityisten välisistä kaupoista. Auton myyjällä ei ole tarvetta tulevalle vaihtoautolle, tarkoitus vain saada oma laite myytyä. Me voimme ostaa vaihtoautosi pois kaupan yhteydessä. Auton hinnan vähennämme suoraan uuden rahoituksen summasta. Teemme myös kaikki paperityöt, rekisteröinnin, vakuutukset yms. Lue lisää vaihtamassa osiosta.

R-Turva

Sinulla on mahdollisuus saada R-turva autoosi, moottoripyörääsi tai matkailuautoosi 6,12,24 tai jopa 36kk ajaksi. R-turva kattaa tarpeeksi, jotta kilometrisi uuden ajoneuvon kanssa ovat huolettomia. R-turvaan ei sisälly ajoneuvon kuluvat osat.

R-Turva Premium autoihin nyt jopa 20v/250tkm asti! Myös hybrideille.

R-Turva Premium tuotesisältö ajoneuvon tietojen mukaan :

 

KOMPONENTIT 1-11 – Ajoneuvon ollessa alle 10-vuotias ja ajomäärä on alle 200 000 km sillä hetkellä kun viasta tai korjaustarpeesta on ilmoitettu Fragukselle.

1. SEURAAVAT MOOTTORIN OSAT JA MOOTTORIELEKTRONIIKAN OSAT:
Moottorin sisäiset voidellut liikkuvat osat: männät, männänrenkaat, kiertokanget, kampiakseli, nokka-akselit, imu- ja pakoventtiilit, sekä niiden nostimet ja keinuvivut, akselien laakeroinnit, öljypumppu, jakoketju ja sen rattaat/kiristimet. Sylinterikansi ja moottorilohko vain mikäli vaatii uusinnan em. osien rikkoutumisesta johtuen. Polttoaineruiskutuksen- ja sytytysjärjestelmän ohjainlaitteet, sytytyspuolat, pyörintänopeustunnistimet, ilmanpaine- ja lämpötilatunnistimet, käynnistinmoottori ja latausgeneraattori. (ei esim. tiivisteet)

2. SEURAAVAT OHJAUSJÄRJESTELMÄN OSAT:
Tehostinpumppu, rattiakseli, ratti ja ohjausvaihde (ei esim. putket, tiivisteet, letkut tai asentotunnistimet)

3. SEURAAVAT JARRUJÄRJESTELMÄN OSAT:
Jarrupääsylinteri, jarrutehostin, jarrutusvoiman tehostin, jarrunestesäiliö, Abs-hydrauliaggregaatti, Abs-anturi ja Abs-järjestelmän elektroninen ohjainlaite (ei esim. abs-kehät, jarrusatulat, jarrusylinterit, jarruputket, levyt, palat, kengät tai käsijarru)

4. SEURAAVAT VOIMANSIIRRON OSAT:
Vaihdelaatikon sisäiset voidellut liikkuvat osat ja vaihdelaatikon elektroniikka. Etu- ja takavetopyörästön sisäiset voidellut liikkuvat osat. Vetoakselit ja niiden nivelet (ei suojakumit). Kardaani ja sen tukilaakerit (ei tasapainotus). Nelivedon alennusvaihteisto, jakovaihteisto, lukot ja kytkimet. Kytkinsylinterit, kytkinlaakeri, kytkinlevy, painelevy ja vauhtipyörä. (ei esim. kuluma, tiivisteet, putket)

5. SEURAAVAT AHTIMIEN OSAT:
Turboahdin, kompressoriahdin, ahtopaineensäädin ja välijäähdytin (ei esim. putket)

6. SEURAAVAT POLTTOAINEJÄRJESTELMÄN OSAT:
Polttoaineen siirtopumppu, ruiskutuspumppu, imusarja, kaasuläppäkotelo, ruiskutussuuttimet, ilmamassamittari, lambda-, paine-, ja lämpöanturit, polttoainetankin anturit (esim. ei lisäainejärjestelmät-, kuten AdBlue tai vastaavat, putkistot, suodattimet, tiivisteet)

7. SEURAAVAT PAKOKAASUJÄRJESTELMÄN OSAT:
Pakosarja, EGR-venttiili, EGR-lauhdutin, Nox-, paine-, lämpöanturit ja pakoputkisto, (poislukien katalysaattori ja hiukkassuodatin)

8. SEURAAVAT MOOTTORIN JÄÄHDYTYSJÄRJESTELMÄN OSAT:
Termostaatti, termostaattikotelo, vesipumppu (ei vuoto), jäähdytinkenno, jäähdytinkennon puhallinmoottori ja lämpötunnistin (ei esim. putket, tiivisteet tai letkut)

9. SEURAAVAT TURVALAITTEIDEN OSAT:
Turvatyynyt, törmäys/kiihtyvyystunnistimet, sekä niiden kaapelit ja liittimet. Turvavöiden lukot ja esikiristimet. Rattilukko, virtalukko ja avaimenlukulaite. (Ei esim. city safety tai vastaavat ennakoivat turvajärjestelmät).

10. SEURAAVAT MUKAVUUSLAITTEIDEN OSAT:
Lasinnostimen vivusto, -katkaisijat, -moottorit. Keskuslukituksenavain, -vastaanotin, -moottorit, -lukot ja -vivusto. Kattoluukun moottori (ei sen kiskot, tiivisteet, katkaisijat, lamellit, verhot). Ulkopeilien moottorit. Vakionopeudensäätimen viiksi, -katkaisijat, -tutka ja -poljintunnistimet. Vilkkujen-, ajovalojen-, sekä lasinpyyhkijöiden katkaisijat. Tuuli- ja takalasinpyyhkijän moottori (ei esim. vivustot, pesulaitteet). Mukavuuslaitteiden ohjainlaite. Mittaristot (ei ledit/polttimot/diodit/näytöt). Ilmastoinnin kompressori, -kuivain, -elektroninen ohjainlaite, -tuuletinmoottori, -höyrystin, -säätöpaneeli, matkustamon lämmityslaitteen kenno, (ei esim. putket, letkut, tiivisteet, liitokset, desinfioinnit, täytöt).

11. SEURAAVAT SÄHKÖAJOMOOTTORIEN JA HYBRIDIJÄRJESTELMÄN OSAT:
Sähköajomoottori ja sen ohjainlaite. DC/AC ja DC/DC muunnin. Ajoneuvon sisäinen laturi.

 

KOMPONENTIT B1-B5 – Ajoneuvon ollessa yli 10-vuotias ja/tai yli 200 000 km ajettu sillä hetkellä kun viasta tai korjaustarpeesta on ilmoitettu Fragukselle.

B1. SEURAAVAT MOOTTORIN OSAT JA MOOTTORIELEKTRONIIKAN OSAT:
Moottorin sisäiset voidellut liikkuvat osat: männät, männänrenkaat, kiertokanget, kampiakseli, nokka-akselit, imu- ja pakoventtiilit, sekä niiden nostimet ja keinuvivut, akselien laakeroinnit,
öljypumppu, jakoketju ja sen rattaat/kiristimet. Sylinterikansi ja moottorilohko vain mikäli vaatii uusinnan em. osien rikkoutumisesta johtuen. Polttoaineruiskutuksen- ja sytytysjärjestelmän ohjainlaitteet, käynnistinmoottori ja latausgeneraattori. (ei esim. tiivisteet)

B2. SEURAAVAT OHJAUSJÄRJESTELMÄN OSAT:
Tehostinpumppu, rattiakseli, ohjausvaihde (ei esim. putket, tiivisteet, letkut tai asentotunnistimet)

B3. SEURAAVAT JARRUJÄRJESTELMÄN OSAT:
Jarrupääsylinteri, jarrutehostin, jarrutusvoiman tehostin, jarrunestesäiliö, Abs-hydrauliaggregaatti ja Abs-järjestelmän elektroninen ohjainlaite (ei esim. abs-kehät/tunnistimet, jarrusatulat, jarrusylinterit, jarruputket, levyt, palat, kengät tai käsijarru)

B4. SEURAAVAT VOIMANSIIRRON OSAT:
Vaihdelaatikon sisäiset voidellut liikkuvat osat (ei elektroniikka, mekatroniikka, tiivisteet, putket, kuoret), taka-akselin tasauspyörästön sisäiset voidellut liikkuvat osat (ei elektroniikka, tiivisteet, putket, kuoret)

B5. SEURAAVAT SÄHKÖAJOMOOTTORIEN JA HYBRIDIJÄRJESTELMÄN OSAT:
Sähköajomoottori ja sen ohjainlaite. DC/AC ja DC/DC muunnin.