Karavaanin myyminen

Oletko ajatellut myydä matkailuajoneuvosi? Kauppa käy sesonkiaikaan liikkeidenkin puolella kuumana, mutta yhä useampi ostaja huomaa, että liikkeen kautta ostaminen on paljon kalliimpaa. Tämä on hyvä uutinen sinulle! Keskity tuomaan esiin matkailuajoneuvosi parhaat puolet ja vakuuta ostaja siitä, että yksityiseltä saa aivan yhtä hyvää kuin liikkeestäkin! Palvelumme on myyjälle aina ilmaista!

Paljon paperitöitä ja muuta hommaa ajoneuvon myymisestä? Helpota työtäsi myyjänä ja tarjoa ostajalle Rahoituskumppanin rahoitus. Miksi?

  • Rahoituskumppani tekee kauppakirjat puolestasi, jotka pystyt allekirjoittamaan sähköisesti ilman tulostuksia.
  • Sinun ei tarvitse huolehtia ostajan maksukyvystä, sillä me varmistamme sen, ja rahat tulevat sinulle varmasti.
  • Loppuvelkaa? Loppuvelan lunastus yksityisten välisessä kaupassa saattaa olla hankalaa, mutta Rahoituskumppanin kautta on mahdollisuus hoitaa se helposti.
  • Hoidamme rekisteröinnin puolestasi, ja vakuutuksesi katkeaa kaupantekopäivästä lähtien.

Miten kaupan tekeminen onnistuu Rahoituskumppanin kautta?

Ajoneuvon myyminen Rahoituskumppanin avulla on helppoa ja turvallista. Olemme sinun ja ostajan apuna kaupan jokaisessa vaiheessa. Ohesta voit lukea lisää siitä, miten sinun tulee toimia, jos ostaja haluaa ostaa ajoneuvosi Rahoituskumppanin avulla.

1.
HAKEMUS

Sivuiltamme löydät helposti täytettävän rahoitushakemuksen.

2.
YHTEYDENOTTO

Käsittelemme luottohakemuksesi ja käymme rahoitusvaihtoehdot läpi kanssasi.

3.
MYYJÄN KONTAKTOINTI

Olemme yhteydessä myyjään ja kerromme ostajan saaneen hyväksytyn luottopäätöksen.

4.
AJANVARAUS

Varaamme ajan konttorille puolestasi.

5.
SÄHKÖISET KAUPPAKIRJAT

Hoidamme puolestasi tarvittavat paperit kuntoon, jotta sinä voit keskittyä olennaiseen.

6.
KAUPAN VIIMEISTELY

Hoidamme rekisteröinnin ja maksun maksuehtojen mukaisesti.

Miten Rahoituskumppani auttaa myynnissä?

Ajoneuvon myyminen saattaa välillä tuntua epätoivoiselta. Välillä varmasti tekisi mieli myydä ajoneuvo alihintaan liikkeelle. Meidän havaintojemme mukaan matkailuajoneuvojen ostaminen yksityiseltä on kuitenkin vilkastunut huomattavasti. Olisi hyvinkin mahdollista, että saisit enemmän rahaa ajoneuvostasi myymällä sen itse. Katso, miten Rahoituskumppani voi auttaa ja poimi vinkkimme takataskuun!

RAHOITUS

Rahoituskumppani tarjoaa yksityisten väliseen kauppaan rahoituksia, joten ostaja ei heti ensimmäiseksi ole ryntäämässä ostamaan ajoneuvoa liikkeestä!

TARKASTUS

On hyvä tietää missä kunnossa ajoneuvosi on, kun olet sitä myymässä. Meillä rahoituksen yhteydessä kuitenkin tehdään ajoneuvolle tarkastus!

 

TODENNUS

Yksityisenä myyjänä on parasta tarkistaa kenelle kelkkasi myyt. Rahoituskumpanilla hoidamme sen puolestasi! Teemme henkilöllisyyden todennuksen A-katsastuksessa!

TURVALLISUUS

Me hoidamme käytännönasiat kauppakirjoista rahaliikenteeseen. Sinun ei myyjänä tarvitse huolehtia paperitöistä eikä luovutusilmoituksista. Luo meille vain varmenne!

Lue vinkit myyntiin laittoon

Internet tarjoaa yksityishenkilölle erinomaiset puitteet käytettyjen ajoneuvojen itsenäiseen myyntiin. Selvityksemme mukaan ajoneuvonsa itse myyneet ovat saaneet noin 10-15 % paremman hinnan ajoneuvostaan verrattuna liikkeen tarjoamaan hyvitykseen. Lue meidän myyjän opas ajoneuvon myyntiin laittoon, sekä tuplaa potentiaalisten ostajien määrä tarjoamalla rahoitusmahdollisuus!

Tarkista ajoneuvon dokumentit

Rekisteröintitodistus, ilmoitusosa, mahdollinen huoltokirja ja käyttöohjeet kuntoon. Lisäksi mahdolliset kuitit huolloista ja korjauksista. Varmista  myös katsastuksen voimassaolo ja seuraavan katsastuksen ajankohta

Teetä puolueeton kuntotarkastus

Kuntotarkastus tekee auton myynnin ja oston turvalliseksi ja helpoksi. Todistetusti kunnossa olevasta autosta on perusteltua pyytää korkeampi hinta.

Myyntikunnostus

Pese ja siivoa auto huolellisesti sisältä ja ulkoa tai teetä pesupalvelu osaavassa autopesulassa. Autosi näyttää ostajan silmään paremmalta, kun siisteyteen on panostettu. Ostaja ei oleta käytetyn ajoneuvon olevan enää uusi, mutta huolitellun ulkoasun vuoksi kannattaa laittaa pienet ja helposti korjattavat viat ja puutteet kuntoon.

Ajoneuvon kuvaaminen

Kuvaa ajoneuvosi hyvässä valaistuksessa, jotta kuvat ovat mahdollisimman todenmukaisia
Laita kuvia sisä- sekä ulkopuolelta, huoltokirjasta, renkaista, makuupaikoista, pesutiloista, keittiöstä jne. Kuvaa myös mahdolliset viat ja puutteet.

Tee myynti-ilmoitus

Tunne kohderyhmäsi ja tuo ajoneuvossasi esiin kohderymällesi sopivia ominaisuuksia, esim. Mitä mukavuuksia ajoneuvosi tuo esimerkiksi perheille? Erotu myös joukosta ja unohda perinteiset myyntitekstit. Tavoita ostajat kertomalla ajoneuvosi viat, tehdyt korjaukset ja hyvät puolet persoonallisella tavalla. Erilaisella tekstillä viatkaan eivät tunnu ylitsepääsemättömiltä asioilta,
ja jäät ostajan mieleen! Kerro ilmoituksessa mahdollisesta rahoitusvaihtoehdosta, jolla saat halvemmat sekä kalliimmat ajoneuvot kaupaksi nopeammin!

Hinnoittelu

Laita realistinen hintapyyntö ja varaudu tinkimiseen. Nyrkkisääntönä ajoneuvon käypä hinta yksityisten välisessä kaupassa on 10 % vähemmän kuin vastaavan ajoneuvon hinta liikkeessä.
Esim: Vastaavan ajoneuvon pyyntihinta liikkeessä on 16 500 €, käypä hinta yksityisten välillä on 15 000 €.


Suomen suosituimmat kauppapaikat käytetyille ajoneuvoille ovat www.nettikaravaani.com ja www.tori.fi. Ilmoittaminen on yksityiselle myyjälle ilmaista!

Älä epäröi tarjota ostajalle rahoitusta Rahoituskumppanin kautta, kaupanteko on molemmille osapuolille helppoa!