Moottoripyörän rahoitus

Moottoripyörät tai muut moottoriajoneuvot on hyviä rahoituksen kohteita. Niille on saatavilla erilaisia rahoitusmalleja, jokaiselle sopivaksi. Olemme rahoittaneet tuhansia moottoriajoneuvoja, joten Rahoituskumppanin avulla löydämme varmasti sopivan rahoituksen myös sinulle. Lue sivua eteenpäin ja löydä huomioita moottoripyörän ja muiden moottoriajoneuvojen rahoitukseen liittyen.

Mitä ottaa huomioon moottoripyörän rahoituksessa?

Moottoripyörän rahoituksissa täytyy ymmärtää, ettei halvin rahoitus ole aina se edullisin. Moottoripyöriä on tarjolla kattavasti uusista vanhempiin pyöriin. Moottoripyörän rahoituspäätökset ovat tästä syystä myös todella monipuolisia. Uudempiin moottoripyöriin on mahdollista saada normaaliosamaksun puolelta edullinen rahoitus, mutta silloin moottoripyörään vaaditaan myös kaskovakuutus. Se on totta kai myös suositeltavaa ottaa, vaikka rahoitus ei sitä vaadikaan.

Tässä muutama esimerkki;

 • Harley Davidson Touringin, 2010 vuosimalli, ajettu 43 000km.
  Asiakas sai LähiTapiolalta edullisen rahoituksen kohteelle
  käsirahan kanssa, mutta siinä vaadittiin kaskovakuutus.
  Tämä oli asiakkaalle hyvä ratkaisu, koska hän ajelee paljon
  ja hänellä oli kertynyt vakuutusyhtiöön bonuksia, jotta sai
  vakuutuksen moottoripyörään edullisesti.
 • KTM 350 EXC-F, 2014 vuosimalli, ajettu 650 km.
  Asiakkaalla oli tavoitteena saada pitkä maksuaika mahdollisimman pienellä kuukausierällä. LähiTapiola myönsi hyvän rahoituksen normaaliosamaksun puolelta. Asiakas oli nuori ja hän ei ollut kerryttänyt bonuksia vakuutusyhtiöön. Laskimme Rahoituskumppanin kanssa, että asiakas säästää ison summan rahaa ottaessaan rahoituksen kevyt osamaksun puolelta, vaikka korko siellä on korkeampi. Asiakas pystyi näin ollen pitämään tarvittaessa osakaskoa pyörässä kaudella, milloin pyörällä ajoi, koska rahoitusyhtiö vaati ainoastaan liikennevakuutuksen pyörään. Tällä tavalla hän säästi satoja euroja rahaa vuodessa!

SINULLA TÄYTYY OLLA VOIMASSA OLEVA AJO-OIKEUS RAHOITUKSELLA OSTETTAVAAN MOOTTORIAJONEUVOON RAHOITUKSEN SAAMISEKSI.

Jätä luottohakemus

Miten toimimme?

1. Hakemus

Jätä rahoitushakemus Rahoituskumppanin verkkosivuilta. Täytäthän hakemuksen kaikki kentät, jotta pääsemme tekemään tarjousta. Lopullinen kohde, jolle rahoitusta haetaan, ei tarvitse olla sama kuin ensimmäisessä hakemuksessa, vaan voimme päivittää kohdetta tarvittaessa myös myöhemmin. Rahoitustarjous muodostuu aina kokonaisuudesta, johon vaikuttavat mm. kohde, rakenne sekä hakija. Tarjous itsessään ei ole sitova. Mikäli toivot asian pikaista käsittelyä, tai olet ehtinyt jo sopimaan kaupoista alustavasti myyjän kanssa, ole yhteydessä meihin sähköpostitse myynti@rahoituskumppani.fi

2. Yhteydenotto

Saatuamme luottohakemuksen, käsittelemme sen useampaan rahoituslaitokseen. Käymme aina useamman vaihtoehdon läpi, ja katsomme tämän jälkeen vaihtoehdot läpi kanssasi. Erilaisiin kohteisiin voi olla useassa tapauksessa järkevää valita juuri siihen parhaiten sopiva rahoitus, ja avaamme tämän kokonaisuuden aina sinulle. Lähetämme tarjouksen pyynnöstäsi myös sähköpostitse ja pyydämme ostajaa olemaan yhteydessä suoraan myyjään. Näin voitte vapaasti sopia sopivasta aikataulusta ja valita juuri teille sopivimman kauppapaikan. Kaikki kaupat toteutetaan Rahoituskumppanin valitsemalla yhteistyökumppanilla. Pyydämme lisäksi ostajaa kertomaan myyjälle, että Rahoituskumppani tulee rahoittamaan kauppaa, ja että toimestamme soitetaan aina myyjälle.

3. Myyjän kontaktointi

Soitamme aina suoraan myyjälle, ja kerromme kuin Rahoituskumppanin prosessi toimii. Kerromme myös ostajan saaneen meiltä hyväksytyn luottopäätöksen, ja että tulemme rahoittamaan laitteen uudelle käyttäjälle. Toimimme siis maksumiehenä, ja tilitämme koko kauppasumman myyjän valitsemalle tilille. Kerromme aina lisäksi oman taustamme sekä kaikista yhteistyökumppaneistamme. Avaamme keskustelussa maksuaikataulut, tarvittavat paperityöt sekä muun muassa vakuutuksen. Kaupanteko kanssamme on aina turvallista ja helppoa. Tarkistamme aina kaikkien kaupan osapuolten henkilöllisyydet, ja kauppakirjat allekirjoitetaan vahvan tunnistautumisen kautta.

4. Ajanvaraus

Konttorillemme on aina varattava aika. Varaamme ajan puolestasi mielellämme, ellet erikseen halua varata sitä itse. Mikäli haluat varata ajan itse, olethan yhteydessä aina myyntiimme, niin osaamme olla yhteydessä kyseiseen asemaan sekä toimittaa tarvittavat tiedot eteenpäin. Tämä koskee kaikkia kumipyöräisiä ajoneuvoja sekä moottorikelkkoja. Vesillä kulkeviin laitteisiin taas teemme oman tarkastuksemme, ja tällöin tarkastaja toimii myös tunnistajana. Mikäli yhteistä aikaa asemalle ei saada aikataulutettua, voidaan laite tarvittaessa käyttää eri asemalla kuin henkilökäynti. Yhtä kaikki, kaikki saadaan varmasti järjestymään!

5. Sähköiset kauppakirjat

Teemme lähes poikkeuksetta sähköiset kauppakirjat, ja myös rahoitussopimuksista 90% on nykyisin sähköisessä muodossa. Välitämme kaikki kauppakirjat sähköpostitse, ja niissä käytetään henkilötunnukseen sidottua vahvaa tunnistautumista. Tarvittaessa hoidamme kaupat myös paperisina katsastuskonttorilla. Hoidamme puolestasi tarvittavat paperit kuntoon lukuun ottamatta koeajolomaketta, jotta sinä voit keskittyä olennaiseen.

6. Kaupan viimeistely

Kaikkien osapuolten ollessa paikan päällä, tarkastamme osapuolten henkilöllisyyden samalla kaupan kohteen tarkastamisen yhteydessä. Myös ajoneuvolle tehdään normaalitilanteessa määräaikaiskatsastus. Ajoneuvo todennetaan lisäksi jokaisella käynnillä tarkastamalla runkonumeron laitteesta. Sähköiset kauppakirjat allekirjoitetaan kauppapaikalla kun tarvittavat toimenpiteet on saatu hoidettua valmiiksi. Mikäli ostajalla on vaihtoauto, jätetään se asemalle. Ostaja allekirjoittaa myös sähköisen rahoitussopimuksen. Kun paperit on allekirjoitettu ja kauppaa tekevät henkilöt sekä ajoneuvo on tarkistettu, kauppa on valmis. Myyjä toimittaa sähköisen varmenteen sekä tilinumeron.

Ota rahoitus avuksi moottoripyörän hankintaan

Moottoripyörän hankintaan liittyy aina paljon muutakin kuin pelkkä sopivan yksilön etsintä ja kauppojen teko. Varusteita täytyy mahdollisesti päivittää, käytettynä ostettu pyörä saattaa kaivata vuosihuoltoa tai uusia renkaita, ja vähintäänkin ajokauden matkakassaan pitäisi saada jäämään vähän reissurahaa. Ostohetkellä kannattaakin miettiä eri rahoitusvaihtoehtoja ja varmistaa itselle sopiva järjestely joka jättää sinulle varaa myös muihin menoihin. Me Rahoituskumppanilla teemme rahoituksen aina sinun tarpeittesi mukaisesti.

Jos sinulla on jo sopiva moottoripyörä etsittynä, siirry tästä eteenpäin ja jätä meille luottohakemus. Palaamme pikimiten asiaan ja hoidetaan sinulle unelmiesi moottoripyörä edullisesti alle!

 

Jätä luottohakemus

Ajoneuvon tarkistuslista

Moottoriajoneuvon rahoituksen yhteydessä ajoneuvo toimii vakuutena ja rahoitusyhtiö tulee ajoneuvon omistajaksi. Olet silti itse ajoneuvon käyttäjä, joten keskity ajoneuvon tarkastukseen ennen kaupantekoa. Näin varmistut, että ajoneuvo on kunnossa ja sellainen kuin olit ajatellut. Kokosimme tarkistuslistan moottoripyörän tarkastusta varten!