Auton ostaminen

Auto on monelle tarpeellinen. Auton osto ei kuitenkaan aina ole helppoa, mutta usein välttämätöntä, jotta kiireinen arki helpottuisi. Auton hankintaa ei kuitenkaan kannata rajata ainoastaan autoliikkeisiin. Monipuolisin valikoima nimittäin löytyy Nettiauton ja Torin valikoimista yksityisen myymistä ajoneuvoista. Käytetyn auton osto yksityiseltä on järkevää. Lue artikkeli ja tiedät miksi!

Auton osto yksityiseltä. Miten aloitan?

Autoa ostaessa on hyvä tiedostaa käyttötarkoitus sekä löytää oikeanlaiset ominaisuudet, jotka soveltuvat omaan käyttöön. Tässä muutama esimerkki:

 • PERHEELLINEN

  Tilaa ei koskaan ole liikaa. Ota huomioon lapset, lemmikit, kauppareissut ja harrastukset. Helpotat elämääsi, kun luotat tilavaan farmariin tai joka puolelta tilavaan maasturiin!
  Pidä huolta myös turvallisuudesta ja ajomukavuudesta.

Hyvä valinta perheelliselle:

Volvo XC90, Hyvä ja turvallinen auto monihenkiselle perheelle!
Skoda Octavia, Hyvät jalkatilat ja tilava tavaratila vaikka muutamalle koiralle!

 • SINKKU

  Ajeletko pitkiä matkoja kaveriporukan kanssa? Vai haluatko olla katseiden kääntäjä kaduilla? Valitse tarkoitukseesi sopiva auto. Valitse hyvin varusteltu tehokas ja nopeasti kiihtyvä auto, hyvällä äänentoistolla, ja nauti elämästä!

Paras kumppani sinkulle:

BMW 320, Sporttinen sisältä sekä ulkoa, miellyttää varmasti monen silmää!
Audi A5, Premium laatua, saatavilla tehokkaana ja sporttisin elementein!

 • MATKUSTAJA

  Olet sitten päivittäin yli 20km työmatkoja ajava tai autolla muuten vain matkaava henkilö, on sinun keskityttävä ajomukavuuteen. Valitse autosi ominaisuudeksi automaattivaihteilla ja vakionopeudensäätimellä varusteltu auto, mistä ei ajomukavuuttakaan puutu!

Autoilevan ihmisen unelma;

Volvo V60 D4, Kestävät moottorit ja muut hyvät ominaisuudet Suomen jokaiseen vuodenaikaan!
Volkswagen Passat, Luotettava pitkille matkoille, vaikka lapin reissuun! Ajomukavuus Passatissa on taattu.

Auto rahoituksella Rahoituskumppanin kautta?

Olet varmasti miettinyt kannattaako auton ostoon säästää rahaa ja ostaa auto käteiskaupalla. Nykyään kuitenkin yli 70% ajoneuvokaupoista tehdään rahoituksen kautta, eli pakottavaa tarvetta käteiskauppaan ei enää ole. Autorahoituksella auton ostaminen on järkevää, koska kohde toimii vakuutena ja pystyt näin ollen säästämään vakuutesi muihin hankintoihin. Käytetyn auton ostaminen on suuressa nousussa, koska niiden jälleenmyyntiarvo säilyy paremmin kuin uuden auton.

Miten auton osto helpottuu, kun ostat auton Rahoituskumppanin rahoituksella?

 • VALIKOIMA. Rahoituskumppani mahdollistaa yksityisten välisen ajoneuvokaupan rahoituksen, jonka avulla ajoneuvovalikoima ei rajaudu enää vain autoliikkeisiin.
 • KOHDEVAKUUDELLINEN RAHOITUS. Rahoitus katsotaan aina kohteen mukaan, jolloin kohde toimii rahoituksen vakuutena. Se on turvallisin vaihtoehto hankkia ajoneuvo ilman riskejä!
 • TURVA. Lisäturvaa on mahdollista saada kattavasti eri paketteina ainakin vuodesta kolmeen vuoteen autoihin, moottoripyöriin ja matkailuautoihin.
 • VAIHTOLAITTEET. Sinun on mahdollista päästä eroon vaihtoajoneuvostasi Rahoituskumppanin kautta, jotta kaupat uudesta ajoneuvostasi ei kaadu siihen! On sitten vaihtoajoneuvosi auto tai vaikka moottorikelkka, ole rohkeasti meihin yhteydessä!
 • TARKASTUKSET JA KATSASTUKSET. Yksityisten välisissä kaupoissa on hankalaa ottaa selvää ajoneuvon historiasta ja selvittää mm. onko ajoneuvovero maksettu. Me katsomme Rahoituskumppanilla taustat ja ennen kaupantekoa ajoneuvo sekä henkilöllisyydet todennetaan.
 • VAKUUTUKSET. Meillä on solmittu asiakkaillemme edullinen kaskokampanja, jotta kokonaisuus pysyy edullisena vakuutukseen saakka. Me huolehdimme, että vakuutus on voimassa kaupantekopäivästä lähtien!

Kuinka varmistaa, että valittu laite on hyvä?

Olet varmasti tässä vaiheessa löytänyt hyviä ominaisuuksia autoasi varten. Autoa ostaessa on tärkeää myös tarkastaa auton kunto sekä taustat. Me Rahoituskumppanilla autamme sinua tässäkin asiassa käyttäessäsi rahoituspalveluamme.
Muista kuitenkin perehtyä autoon myös itse.

 • KOEAJA auto, jotta tiedät soveltuuko se sinun käyttöösi.
 • TUTUSTU autoon sisältä sekä ulkoa, jotta näet mahdolliset kulumat ja viat ostohetkellä.
 • TARKASTA auton huoltokirja ja taustat. Kysy myyjältä lisää.
 • VARMISTA, että autossa ei ole ilmennyt vikoja, joista myyjä olisi tietoinen.

 

Lue lisää ajoneuvon tarkistamisesta

Ajoneuvorahoitus

1.
HAKEMUS

Sivuiltamme löydät helposti täytettävän rahoitushakemuksen.

2.
YHTEYDENOTTO

Käsittelemme luottohakemuksesi ja käymme rahoitusvaihtoehdot läpi kanssasi.

3.
MYYJÄN KONTAKTOINTI

Olemme yhteydessä myyjään ja kerromme ostajan saaneen hyväksytyn luottopäätöksen.

4.
AJANVARAUS

Varaamme ajan konttorille puolestasi.

5.
SÄHKÖISET KAUPPAKIRJAT

Hoidamme puolestasi tarvittavat paperit kuntoon, jotta sinä voit keskittyä olennaiseen.

6.
KAUPAN VIIMEISTELY

Hoidamme puolestasi tarvittavat paperit kuntoon, jotta sinä voit keskittyä olennaiseen.