Yleinen

Rahoituskumppani yhteistyössä

Rahoituskumppani on perustettu asiakkaita varten, jotta yksityisten välinen ajoneuvokauppa helpottuisi ja siitä tulisi turvallisempaa. Kaikkeen tähän tarvitaan kuitenkin hyvät Kumppanit toteuttamaan vaivatonta toimintaa teille!

RAHOITUS

Monet voivat meihin tutustumatta luulla, että Rahoituskumppani on rahoitusyhtiö. Uudet asiakkaat saattaa kysyä meiltä tietoja rahoitukseen liittyen ennen rahoitushakemuksen laittamista. Emme kuitenkaan ole rahoitusyhtiö, emmekä näin ollen voi etukäteen sanoa tarkkaa tietoa rahoituspäätöksestä. Arvioita kyllä! Rahoituskumppani välittää ja kilpailuttaa kohdevakuudellisia rahoituksia eri rahoitusyhtiöistä. Rahoituspäätökseen vaikuttaa ajoneuvo sekä hakijan tiedot, joiden mukaan rahoitusyhtiöt tekevät rahoituspäätöksen. Tähän siis tarvitaan hyvät ja monipuoliset yhteistyökumppanit!

 

 • LähiTapiola Rahoitus

LähiTapiola Rahoitus on meidän yksi tärkeimmistä yhteistyökumppaneistamme. Saamme monipuolisia rahoituksia yksityishenkilöille ja yrityksille. Heidän kautta rahoitetaan autot, moottoripyörät, veneet, työkoneet, moottorikelkat ja monet muut! LähiTapiolassa pystymme räätälöimään rahoituksen hakijan ja kohteen mukaan, kohteen toimiessa vakuutena. Teemme yhteistyötä, jotta saamme asiakkaalle parhaimman ratkaisun. LähiTapiola tarjoaa normaali- sekä kevyt osamaksun rahoituksia. LähiTapiola myöntää tapauskohtaisesti myös viimeistä erää, mutta 72kk on pisin mahdollinen luottoaika.

 • Santander

Santander on yksi meidän premium rahoittajista. Sieltä saadaan myös päätöksiä normaali- sekä kevyt osamaksun puolelta. Santanderilla ajoneuvon ikä ja luottoaika yhteen laskettuna ei saa ylittää yli 20 vuotta. Tämä katsotaan kuitenkin tapauskohtaisesti ja joustovaraa voi olla. Rahoituskumppani pyrkii neuvottelemaan juuri sinulle hyvän ja sopivan päätöksen. Santander myöntää meidän kautta rahoituksia myös ilman virallista ikärajaa, eli nuoremmatkin henkilöt voivat saada päätöksiä ilman yhteisvelallista! Rahoituksen kohteena voi olla oikeastaan mikä tahansa rekisteröity ajoneuvo, mutta päätökset katsotaan kuitenkin tapauskohtaisesti.

 • DNB AutoFinance

DNB AutoFinance on pohjoismainen rahoitusyhtiö, joka toimii myös meidän kanssa yhteistyössä. DNBllä rahoitetaan autoja, pakettiautoja sekä tietyt matkailuautot. DNB soveltuu monesti rahoittamaan myös enemmän ajettuja ajoneuvoja, mutta ehkä yli miljoona kilometriä ajetut saattavat heillekin olla liikaa. DNBllä ajoneuvon ikä ja luottoaika ei saa ylittää yhteensä yli 15 vuotta. DNBllä rahoitukset ovat aina kaskopakollisia. Rahoitukset myös yrityksille! DNBlle toiminimiyrittäjät katsotaan yrittäjän mukaan, joten uusi yritys ei siinä tapauksessa heitä haittaa!

 • BIGBANK

Bigbank tarjoaa kulutusluottojen lisäksi meidän kautta kohdevakuudellista osamaksurahoitusta yksityishenkilöille. Rahoitukset ovat kaskovapaita hinnan mukaan aina 9 999e asti. Bigbank rahoittaa kattavasti kaikenlaiset ajoneuvot ja päätöksiä saa joustavasti elämäntilanteesta huolimatta! Ajoneuvon iällä tai kilometreillä ei ole tarkkaa rajaa, joten Bigbank tarjoaa rahoituksia vanhempia ajoneuvoja syrjimättä! Rahoituksia saatavilla nyt myös yhteisvelallisen kanssa.

 • SVEA Ekonomi

Svea Ekonomin rahoittaa uudet sekä vanhemmatkin kohteet autoista perävaunuihin. Svea Ekonomin kautta pystyy hakemaan rahoitusta yksityishenkilölle sekä yrityksille. Yrityksillä tarvitsee yrittäjän tiedot mukaan hakemukselle. Kaskovapaissa rahoituksissa ei yleensä ole vaadetta käsirahalle. Kaskovapaat rahoitukset ovat aina 16 000e asti. Svealla onnistuu rahoitukset myös yhteisvelallisen kanssa, joka voi olla melkeinpä kuka tahansa, jolla on luottotiedot kunnossa ja riittävät tulot.

 • SAV Rahoitus

SAV Rahoitus tarjoaa rahoituksia joustavasti myös vanhempiin ajoneuvoihin, maksimi ikä ajoneuvolla on 20 vuotta. SAV Rahoitusyhtiö myöntää rahoituksia myös maksuhäiriömerkinnöistä huolimatta. Ajoneuvorahoitus on kaskovapaa aina 6000e asti sekä sen yli meneviin kohteisiin tarvitaan myös kauppojen yhteydessä viimeinen palkkakuitin SAV Rahoitusyhtiölle toimitettuna Rahoituskumppanin kautta.

 

VAKUUTUS

Asiakkaat tiedustelevat meiltä vakuutuksista ja mahdollisista tarjouksista kauppojen yhteydessä. Me teemme yhteistyötä Fennian kanssa, josta myös todella edulliset kampanjahinnat saadaan asiakkaiden ajoneuvoihin. Vakuutuksia saa heiltä tällä hetkellä yksityishenkilöille autoihin sekä pakettiautoihin. Vakuutus heidän kautta on niin edullinen, että lähtökohtana laitamme sen aina voimaan, jos mahdollista.

 • Fennian laajavakuutus

Laajavakuutus (max. 199kW)

Alle 13 000e autot hintaan 299€ (+lasi 70€)

Yli 13 000e autot 359€ (+lasi 70€)

Osakasko 99€

 • Venevakuutus

Rahoitusyhtiön vaatimat venevakuutukset on helposti ja vaivattomasti hoidettavissa yhteistyökumppanimme kautta. Venevakuutuksessa täytyy olla veneen tiedot ja oikeat edunsaajat sekä omavastuut listattuna. Meidän yhteistyökumppanin avulla sinun ei tarvitse huolehtia niistä itse, vaan ne hoidetaan meidän kautta suoraan, jotta säästyt siltäkin vaivalta!

 

TARKASTUS

Me hoidamme ajoneuvokauppojen yhteydessä ajoneuvon tarkastukset ja todennukset. Toimistomme sijaitsee Kotkassa, joten emme pääse kaikkiin kauppoihin fyysisesti mukaan. Alla tiedot yhteistyökumppaneistamme.

 • A-Katsastus

A-katsastus hoitaa tarvittavat tarkastukset lähes kaikkiin kauppoihimme. A-katsastuksessa voidaan tehdä myös rahoitustarkastus perinteisten katsastuksien lisäksi. Rahoitustarkastus on katsastusta vastaava toimenpide, jossa ei vain päivitä katsastustulosta Trafiin. Tämä sopii hyvin myös ajoneuvoille, jossa on jo pitkä leima olemassa, mutta ajoneuvo halutaan tarkastaa siitä huolimatta ennen kauppoja kokonaan.

 • K1-Katsastus

K1-Katsastusta käytetään meillä myös, jos myyjän on helpompi käydä siellä kuin A-katsastuksessa. K1 asemilla ei pystytä tehdä rahoitustarkastuksia, mutta ajan voi varata ajoneuvon katsastukseen tai -todennukseen.

 • TRAFICOM

Trafi mahdollistaa ajoneuvon taustojen ja tietojen tarkastamisen ennen rahoituspäätöksen tekemistä. Hoidamme myös kaupan yhteydessä rekisteröinnin helposti Trafin kautta rahoitusyhtiön nimiin. Tämä helpottaa myyjän ja ostajan kaupantekoa, koska hoidamme nämä puolestanne.