Yleinen

Ajoneuvoliikkeen palvelut yksityisten väliseen kauppaan

Onko sinulla ajoneuvo myynnissä? Tuntuuko siltä, että ostajia olisi, mutta kauppa kaatuu rahoituksen puutteeseen, tai mahdolliseen vaihtoajoneuvoon?

Tämä kaikki on varmasti jokaiselle yksityiselle myyjälle tuttua.

Me voimme auttaa teidän kauppoja. Tarjoamme lähes kaikkiin rekisteröitäviin ajoneuvoihin rahoituksen, sekä voimme ottaa vaihtoajoneuvon välistä. Palvelumme on myyjälle täysin ilmaista, emme ota mitään välityspalkkiota myyjiltä. Ainoa mahdollinen kulu voi syntyä, mikäli ajoneuvossa on vanhaa rahoitusta jäljellä. Tällöin myyjälle syntyy 199e käsittelykulu. Me lunastamme auton rahoitusyhtiöltä pois ja rekisteröimme auton uudelle käyttäjälle.

Kaupat tehdään aina meidän yhteistyökumppanilla (A-katsastus tai K1-katsastus). Virallinen taho tarkastaa kaupan kohteen, sekä kaupan molempien osapuolten henkilöllisyyden.  Kaupanteko on siis aina turvallista. Ostaja saa kilpailukykyisen rahoituksen, sekä voi hyödyntää meidän vakuutuskamppanjaa. Tilitämme kauppasumman suoraan myyjän valitsemalle tilille. Maksussa kestää normaalisti noin viikon kauppapäivästä.

Haluatko lisätietopaketin? Laita sähköpostia asiakaspalvelu@rahoituskumppani.fi niin toimitamme sen sinulle. Onko sinulla myynti-ilmoitus netissä?

Näin voit tarjota meidän palveluja omassa myynti-ilmoituksessa :

  • Kirjaudu omaan nettiautoon (moto, karavan, vene jne).
  • Lisää “mallimerkintä” kenttään seuraava teksti :
  • “Rahoitus alkaen 1.89%! Ostamme myös vaihtoautoja ”

Lisää “lisätiedot” kenttään seuraava teksti :

“Tähän ajoneuvoon on saatavilla rahoitus alkaen 1,89 % + kulut, jopa ilman käsirahaa. Tarkastamme vain luottotiedot ja saat päätöksen hetkessä. Lisäksi voimme tarjota ajoneuvoosi kaskon hintaan 359€. Meillä myös vaihtoauto mahdollisuus! Lue lisää: www.rahoituskumppani.fi “

Mikäli haluat parhaan mahdollisen tuloksen, lisää teksti “lisätiedot” kentän alkuun, sekä loppuun.

Haluaisitko lisätietoja? Myyntimme auttaa mielellään :

myynti@rahoituskumppani.fi
010 524 3305
Käytössä nyt myös WhatsApp!

Palvelemme arkisin 10.00-18.00