Moottoripyörän myyminen

Moottoripyörien myynti on vilkkaimmillaan heti keväästä lähtien. Lumet sulaa ja moottoripyöräkuume kasvaa. Muitakin moottoriajoneuvo esimerkiksi mönkijöitä menee varmasti kaupaksi ympäri vuoden riippuen ostajan käyttötarkoituksesta. Suurin osa moottoriajoneuvojen kaupoista käydään nimenomaan yksityisen myyjän ja -ostajan välillä. Älä siis epäröi myydä ajoneuvoasi itse! Palvelumme on myyjälle aina ilmainen!

Paljon paperitöitä ja muuta hommaa ajoneuvon myymisestä? Helpota työtäsi myyjänä ja tarjoa ostajalle Rahoituskumppanin rahoitus. Miksi?

  • Rahoituskumppani tekee kauppakirjat puolestasi, jotka pystyt allekirjoittamaan sähköisesti ilman tulostuksia.
  • Sinun ei tarvitse huolehtia ostajan maksukyvystä, sillä me varmistamme sen, ja rahat tulevat sinulle varmasti.
  • Loppuvelkaa? Loppuvelan lunastus yksityisten välisessä kaupassa saattaa olla hankalaa, mutta Rahoituskumppanin kautta on mahdollisuus hoitaa se helposti.
  • Hoidamme rekisteröinnin puolestasi, ja vakuutuksesi katkeaa kaupantekopäivästä lähtien.

Miten kaupan tekeminen onnistuu Rahoituskumppanin kautta?

Ajoneuvon myyminen Rahoituskumppanin avulla on helppoa ja turvallista. Olemme sinun ja ostajan apuna kaupan jokaisessa vaiheessa. Ohesta voit lukea lisää siitä, miten sinun tulee toimia, jos ostaja haluaa ostaa ajoneuvosi Rahoituskumppanin avulla.

1.
HAKEMUS

Sivuiltamme löydät helposti täytettävän rahoitushakemuksen.

2.
YHTEYDENOTTO

Käsittelemme luottohakemuksesi ja käymme rahoitusvaihtoehdot läpi kanssasi.

3.
MYYJÄN KONTAKTOINTI

Olemme yhteydessä myyjään ja kerromme ostajan saaneen hyväksytyn luottopäätöksen.

4.
AJANVARAUS

Varaamme ajan konttorille puolestasi.

5.
SÄHKÖISET KAUPPAKIRJAT

Hoidamme puolestasi tarvittavat paperit kuntoon, jotta sinä voit keskittyä olennaiseen.

6.
KAUPAN VIIMEISTELY

Hoidamme rekisteröinnin ja maksun maksuehtojen mukaisesti.

Miten Rahoituskumppani auttaa myynnissä?

Myy moottoriajoneuvosi rahoituksella! Laajenna asiakaskuntaasi lisäämällä Rahoituskumppanin rahoitusmahdollisuus myynti-ilmoitukseesi. Olemme auttaneet jo yli 20 000 myyjää myymään ajoneuvonsa. Ole sinäkin yksi heistä!

RAHOITUS

Rahoituskumppani tarjoaa yksityisten väliseen kauppaan rahoituksia, joten kanssasi ei jää ostajan säästöjen puutteesta kiinni! Ostaja pääsee heti ostamaan unelmiensa moottoriajoneuvon!

TARKASTUS

Vaikka katsastuksia ei tarvita, ei tarkastuksia kannata vähätellä! Meillä rahoituksen yhteydessä kuitenkin tehdään ajoneuvolle todennus, jotta tiedämme ajoneuvon olevan oikea!

 

TODENNUS

Yksityisenä myyjänä on parasta tarkistaa kenelle moottoriajoneuvoasi myyt. Rahoituskumpanilla hoidamme sen puolestasi! Todennamme henkilöllisyyden A-katsastus
asemalla.

TURVALLISUUS

Me hoidamme käytännönasiat kauppakirjoista rahaliikenteeseen. Sinun ei myyjänä tarvitse huolehtia paperitöistä eikä luovutusilmoituk-
sista. Luo meille vain varmenne!

 

Lue vinkit myyntiin laittoon

Internet tarjoaa yksityishenkilölle erinomaiset puitteet käytettyjen ajoneuvojen itsenäiseen myyntiin. On hyvin epätodennäköistä, että kaikki moottoriajoneuvot saisivat liikkeestä hyvän hyvitystarjouksen. Onneksi suurin osa moottoriajoneuvon kaupoista käydään yksityishenkilöiden välillä. Ole siis näillä vinkeillä laajentamassa tätä valikoimaa!

Tarkista ajoneuvon dokumentit

Rekisteröintitodistus, ilmoitusosa, mahdollinen huoltokirja ja käyttöohjeet kuntoon. Lisäksi mahdolliset kuitit huolloista ja korjauksista

Myyntikunnostus

Pese ajoneuvosi huolellisesti. Pienemmässä ajoneuvossa liat ja kauneusvirheet näkyvät helposti. Näytä ostajalle, että olet pitänyt hyvää huolta ajoneuvostasi.

Ajoneuvon kuvaaminen

Kuvaa ajoneuvosi hyvässä valaistuksessa, jotta kuvat ovat mahdollisimman todenmukaisia. Laita kuvia myös huoltokirjasta sekä lähikuvaa renkaista. Kuvaa lisäksi mahdolliset viat ja puutteet

Tee myynti-ilmoitus

Tunne kohderyhmäsi ja tuo ajoneuvossasi esiin kohderymällesi sopivia ominaisuuksia. Kerro minkälaisessa ajossa se on soveltunut sinulle. Erotu joukosta ja unohda perinteiset myyntitekstit.
Moottoriajoneuvojen myyntitekstit ovat yleensä todella suppeita, joten pystyt erottumaan helposti pienellä panostuksella! Kerro ilmoituksessa mahdollisesta rahoitusvaihtoehdosta, jolla saat halvemmat sekä kalliimmat ajoneuvot kaupaksi nopeammin!

Hinnoittelu

Laita realistinen hintapyyntö ja varaudu tinkimiseen. Nyrkkisääntönä ajoneuvon käypä hinta yksityisten välisessä kaupassa on 10 % vähemmän kuin vastaavan ajoneuvon hinta liikkeessä.
Esim: Vastaavan ajoneuvon pyyntihinta liikkeessä on 16 500 €, käypä hinta yksityisten välillä on 15 000 €.


Suomen suosituimmat kauppapaikat käytetyille ajoneuvoille ovat www.nettimoto.com ja www.tori.fi. Ilmoittaminen on yksityiselle myyjälle ilmaista!

Älä epäröi tarjota ostajalle rahoitusta Rahoituskumppanin kautta, kaupanteko on molemmille osapuolille helppoa!