Veneen ostaminen

Veneen ostaminen varsinkin rahoituksella on kannattavaa, jos sinulla on tarve veneelle. Monet saattavat esimerkiksi kesämökin sijaan ostaa veneen, jotta pääsee eri maisemiin viettämään kesälomia. Toisille veneily tarkoittaa arkipäivää melkein läpi vuoden. Kalastajilla veneen käyttäminen ei vaadi tyyntä aurinkoista keliä, vaan veneen kyytiin hypätään kalastuksen innostamana säällä kuin säällä!

Ajoneuvon ostamisen yhteydessä on monta seikkaa, joista sinun tulee huolehtia. Mitkä asiat ovat tärkeimmät huomioida?

 

 • Huolehdi, että ajoneuvo jonka olet ostamassa on käyttötarkoitukseesi sopiva.
 • Tarkasta ajoneuvon kunto, jotta tiedät minkälaista ajoneuvoa olet ostamassa.
 • Varmista, että budjettisi riittää ajoneuvon ostoon. Me Rahoituskumppanilla autamme sinua kilpailukykyisen rahoituksen saamiseksi, jotta budjettisi pysyy aisoissa.
 • Kysy! On tärkeää kysyä, jottei mikään jäisi epäselväksi, tai jos tarvitset apua ajoneuvon ostamisessa. Autamme sinua enemmän kuin mielellämme, jotta ajoneuvon ostaminen ei mene pieleen!

Veneen osto yksityiseltä. Miten aloitan?

Veneitä on runsaasti tarjolla yksityisellä monenlaiseen tarkoitukseen. Yksityiseltä ostaminen on vaivatonta ja säästät sillä paljon rahaa. Perehdy kuitenkin veneiden erilaisiin ominaisuuksiin ja pohdi mihin tarkoitukseen veneesi on tulossa. Tässä muutama kategoria veneisiin, joista voit löytää tarkoitukseesi sopivan:

 • RETKIVENE
  Retkivene on sopiva valinta veneillessä kesälomansa viettäville. Yleensä retkiveneissä on tilaa koko perheelle. Näin ollen koko perhe viihtyy varmasti kesäpäivien vietossa!
  Day Cruisereita on tarjolla usean eri venemerkin puolesta.

Loistava valinta retkivenettä etsiville;

Yamarin 63 DC, retkeilyveneeksi sopiva Yamarin 63 DC on ajomukavuudeltaan loistava! Siinä on kaikki parhaimmat varusteet ja tilankäyttö on mietitty ja toteutettu laadukkaasti.

 • AVOVENE
  Avovene on suosittu ja monikäyttöinen vene. Se soveltuu esimerkiksi pelkkään huviajeluun, mökille tai jopa kalastukseen. Jos sinulla ei ole tietynlaista käyttökohdetta vaan toivot monenlaiseen toimintaan soveltuvaa venettä, valitse avovene! Erilaisia ja erikokoisia avoveneitä löydät yksityiseltä myyjältä laajasti eri merkeiltä.

Monitoimiveneitä etsiville, luottovene;

Buster X, loistava yleisvene, joka on räätälöitävissä tarpeidesi mukaan erilaisilla varusteilla. Tällä seitsemän ihmistä kyyditsevällä veneellä ajat ystäväsi auringonlaskuun kesäisinä mökki-iltoina!

 • KALASTUSVENE
  Kalastaa voi vaikka soutuveneellä, mutta kalastuksesta innostuneet tietävät, ettei se tule riittämään kuin mökin edustalla olevalla pienellä lammella. Pystyt helposti panostamaan harrastukseesi valitsemalla käyttätarkoitukseen sopivan veneen!

Kalastajan tarvittu apu vesille;

Silver Hawk CC, kalastajan elämästä helpompaa tekee monipuolinen Silver Hawk CC. Mallina soveltuu loistavasti kalastukseen, koska pääset liikkumaan veneen ympäri jokaiselle reunalle vaivattomasti. Varustukseltaan siinä löytyy kaikki tarpeellinen!

 

Ajoneuvorahoitus

1.
HAKEMUS

Sivuiltamme löydät helposti täytettävän rahoitushakemuksen.

2.
YHTEYDENOTTO

Käsittelemme luottohakemuksesi ja käymme rahoitusvaihtoehdot läpi kanssasi.

3.
MYYJÄN KONTAKTOINTI

Olemme yhteydessä myyjään ja kerromme ostajan saaneen hyväksytyn luottopäätöksen.

4.
AJANVARAUS

Varaamme ajan konttorille puolestasi.

5.
SÄHKÖISET KAUPPAKIRJAT

Hoidamme puolestasi tarvittavat paperit kuntoon, jotta sinä voit keskittyä olennaiseen.

6.
KAUPAN VIIMEISTELY

Hoidamme puolestasi tarvittavat paperit kuntoon, jotta sinä voit keskittyä olennaiseen.

Kuinka varmistaa, että valittu laite on hyvä?

Jos olet löytänyt itsellesi sopivan veneen, perehdy kyseiseen veneeseen. Internet on pullollaan ohjeita veneen tarkastukseen liittyen. Pidä huolta, että olet käynyt läpi veneen varusteet, jotta tiedät mihin sinulla menee rahaa kauppahinnan lisäksi.

Tässä pääasiat joihin keskittyä ja tehdä ennen kaupantekoa;

 • Koeaja vene, jotta tiedät soveltuuko se sinun käyttöösi ja huomaat kuinka se toimii.
 • Tutustu veneeseen ulko- ja sisäpuolelta.
 • Käy läpi varusteet, jotka ovat tärkeitä veneessä. Veneen kanssa ollaan yleensä pitkiäkin aikoja vesille, joten sen on oltava hyvässä kunnossa ollakseen turvallinen.
 • Tarkasta veneen taustat. Kysy myyjältä, mitä on veneeseen tehnyt ja miten on sitä säilyttänyt.

 

Lue lisää ajoneuvon tarkistamisesta

 

Vene rahoituksella Rahoituskumppanin kautta

Veneen rahoitus on venettä ostaessa fiksua ja kannattavaa! Ostaessasi veneen Rahoituskumppanin kautta kaupanteko helpottuu. Teet myös rahaa säästäviä valintoja ottaessasi rahoituksen veneellesi, jossa kohde toimii rahoituksen vakuutena. Yksityiseltä ostaessa saat veneen varmasti halvemmalla kuin veneliikkeestä. Veneet pitävät myös arvonsa muita ajoneuvoja paremmin, joten venettä vaihtaessa voit jäädä itsekin voitolle!

Miten veneen osto helpottuu, kun ostat auton Rahoituskumppanin rahoituksella?

VALIKOIMA

Rahoituskumppani mahdollistaa yksityisten välisen ajoneuvokaupan rahoituksen. Sen avulla veneidenvalikoiman ei tarvitse rajautua enää vain veneliikkeisiin.

KOHDEVAKUUDELLINEN RAHOITUS

Rahoitus katsotaan aina kohteen mukaan, jolloin kohde toimii rahoituksen vakuutena. Se on turvallisin vaihtoehto hankkia ajoneuvo ilman riskejä!

TARKASTUKSET

Rahoituskumppanilla tarkistamme taustat, ja ennen kaupantekoa ajoneuvo sekä henkilöllisyydet todennetaan. Me voimme myös tarkastaa veneen paikan päällä.