Ajoneuvon myynti

Oletko myymässä autoasi itse? Tämä ei ole aina se helpoin ratkaisu, mutta se on kannattavaa, ja näin säästät varmasti huomattavan summan rahaa. Me Rahoituskumppanilla kokosimme sinulle siksi vinkkejä ajoneuvon myyntiin liittyen. Valitse ajoneuvo ja lue sen myynnistä lisää!

Paljon paperitöitä ja muuta hommaa ajoneuvon myymisestä? Helpota työtäsi myyjänä ja tarjoa ostajalle Rahoituskumppanin rahoitus. Miksi?

  • Rahoituskumppani tekee kauppakirjat puolestasi, jotka pystyt allekirjoittamaan sähköisesti ilman tulostuksia.
  • Sinun ei tarvitse huolehtia ostajan maksukyvystä, sillä me varmistamme sen, ja rahat tulevat sinulle varmasti.
  • Loppuvelkaa? Loppuvelan lunastus yksityisten välisessä kaupassa saattaa olla hankalaa, mutta Rahoituskumppani tekee sen puolestasi. Sinulle tulee korkeintaan yksi dokumentti allekirjoitettavaksi!
  • Hoidamme rekisteröinnin puolestasi ja vakuutuksesi katkeaa kaupantekopäivästä lähtien.

Youtube-videoiden näyttäminen sivustolla vaatii toiminnallisten evästeiden sallimisen.

Muuta evästeasetuksia

Yksityisten välinen ajoneuvokauppa VS Ajoneuvoliike

Rahoituskumppani mahdollistaa yksityishenkilöiden välisiä ajoneuvokauppoja. Tuomme kauppoihin mukaan kaikki autoliikkeiden parhaat edut: Yksityiseltä myyjältä voit löytää etsimäsi ajoneuvon edullisemmalla hinnalla ja meidän avullamme saat lisäksi ajoneuvoliikkeen parhaat edut turvaamaan hankintaasi. Me Rahoituskumppanilla mahdollistammekin ajoneuvokaupan kummatkin puolet.

Houkuttele ostajia lisäämällä tietoja myynti-ilmoitukseesi!

Kirjaudu omaan nettiautoon (moto, karavan, vene jne). Lisää “mallimerkintä” -kenttään seuraava teksti: “Rahoitus alkaen 2,49 %”. Lisää “lisätiedot” kenttään seuraava teksti: (suosittelemme, että lisäät alla olevan tekstin näkymään heti ensimmäiseksi, sillä tällöin ostaja näkee lisäpalvelut heti ilmoituksen alussa). “Tähän ajoneuvoon on saatavilla rahoitus alkaen 2,49 % + kulut, jopa ilman käsirahaa. Tarkastamme vain luottotiedot ja saat päätöksen hetkessä. Meillä myös vaihtoautomahdollisuus! Lue lisää: www.rahoituskumppani.fi ja hae luottopäätös!“ Lataa sopiva kuva ajoneuvollesi ja lisää ne ilmoituksesi 3. ja 6. kuvaksi.

  1. Kirjaudu omaan nettiautoon (moto, karavan, vene jne). Lisää “mallimerkintä” -kenttään seuraava teksti: “Rahoitus alkaen 2,49 %”.
  2. Lisää “lisätiedot” kenttään seuraava teksti: (suosittelemme, että lisäät alla olevan tekstin näkymään heti ensimmäiseksi, sillä tällöin ostaja näkee lisäpalvelut heti ilmoituksen alussa). Tähän ajoneuvoon on saatavilla rahoitus alkaen 2,49 % + kulut, jopa ilman käsirahaa. Tarkastamme vain luottotiedot ja saat päätöksen hetkessä. Meillä myös vaihtoautomahdollisuus! Lue lisää: www.rahoituskumppani.fi ja hae luottopäätös!
  3. Lataa sopiva kuva ajoneuvollesi kohdasta 4 ja lisää ne ilmoituksesi 3. ja 6. kuvaksi.

Tarvitsetko uuden ajoneuvon, mutta entinen on vielä pihassa?

Me Rahoituskumppanilla otamme vastaan myös vaihtoautoja. Saat meiltä kilpailukykyisen hyvityshinnan, ja säästät ostaessasi uuden ajoneuvon yksityiseltä edullisella rahoituksella.

Jätä hakemus