Veneen rahoitus

Oletko ostamassa venettä ja päädyit lukemaan veneen rahoituksesta? Loistavaa! On hyvä valinta hommata vene rahoituksella. Vene on varmasti parhain ajoneuvo ostaa rahoituksen kautta, koska vene pitää arvonsa muita ajoneuvoja paremmin. Näin ollen rahoituksen jälkeen tai kesken luottoajan veneen myyminen voi siltikin tuottaa sinulle rahaa! Venerahoituksen ottamiseen ei varmasti tarvitse juurikaan kannustaa, mutta haluamme kertoa siitä lisää. Jatka siis lukemista!

Mitä ottaa huomioon veneen rahoituksessa?

Rahoitusyhtiö katsoo rahoituksia myönnettäessä paljon kohdetta, koska kohde toimii niissä vakuutena. Veneet ovat kuitenkin vanhemmallakin iällä arvokkaita ja hyvässä kunnossa, joka tekee niistä vaikeita rahoitettavia. Veneille myönnetään poikkeuksellisesti enemmän normaaliosamaksun rahoituksia iästä huolimatta. Eli näin ollen veneissä tarvitaan vakuutukset, mutta rahoitus on myöskin edullinen.

  • Et tarvitse vakuutta, koska kohde toimii vakuutena rahoituksissamme.
  • Rahoituksissa rahoitusyhtiö omistaa rahoitettavan ajoneuvon, se tuo turvaa sinulle!

 

Venerahoitus VS pankkilaina

Ostaessasi kalliimpaa venettä on sinun mietittävä haluatko laittaa esimerkiksi asuntosi lainalle vakuudeksi. Vaikka elämäntilanteesi olisi hyvä rahallisesti, ei riskejä kannata turhaan ottaa! Voit varmasti omasta pankistasi saada hyvän tarjouksen, mutta ilman vakuuksia edullisen rahoituksen saaminen ei ole niin helppoa. Suurin osa suomen veneistä on otettu rahoituksella. Se kertoo jo siitä, että se on vaivaton ja turvallinen tapa hommata kesäpäivien pelastus!

Miten toimimme?

1. Hakemus

Jätä rahoitushakemus Rahoituskumppanin verkkosivuilta. Täytäthän hakemuksen kaikki kentät, jotta pääsemme tekemään tarjousta. Lopullinen kohde, jolle rahoitusta haetaan, ei tarvitse olla sama kuin ensimmäisessä hakemuksessa, vaan voimme päivittää kohdetta tarvittaessa myös myöhemmin. Rahoitustarjous muodostuu aina kokonaisuudesta, johon vaikuttavat mm. kohde, rakenne sekä hakija. Tarjous itsessään ei ole sitova. Mikäli toivot asian pikaista käsittelyä, tai olet ehtinyt jo sopimaan kaupoista alustavasti myyjän kanssa, ole yhteydessä meihin sähköpostitse myynti@rahoituskumppani.fi

2. Yhteydenotto

Saatuamme luottohakemuksen, käsittelemme sen useampaan rahoituslaitokseen. Käymme aina useamman vaihtoehdon läpi, ja katsomme tämän jälkeen vaihtoehdot läpi kanssasi. Erilaisiin kohteisiin voi olla useassa tapauksessa järkevää valita juuri siihen parhaiten sopiva rahoitus, ja avaamme tämän kokonaisuuden aina sinulle. Lähetämme tarjouksen pyynnöstäsi myös sähköpostitse ja pyydämme ostajaa olemaan yhteydessä suoraan myyjään. Näin voitte vapaasti sopia sopivasta aikataulusta ja valita juuri teille sopivimman kauppapaikan. Kaikki kaupat toteutetaan Rahoituskumppanin valitsemalla yhteistyökumppanilla. Pyydämme lisäksi ostajaa kertomaan myyjälle, että Rahoituskumppani tulee rahoittamaan kauppaa, ja että toimestamme soitetaan aina myyjälle.

3. Myyjän kontaktointi

Soitamme aina suoraan myyjälle, ja kerromme kuin Rahoituskumppanin prosessi toimii. Kerromme myös ostajan saaneen meiltä hyväksytyn luottopäätöksen, ja että tulemme rahoittamaan laitteen uudelle käyttäjälle. Toimimme siis maksumiehenä, ja tilitämme koko kauppasumman myyjän valitsemalle tilille. Kerromme aina lisäksi oman taustamme sekä kaikista yhteistyökumppaneistamme. Avaamme keskustelussa maksuaikataulut, tarvittavat paperityöt sekä muun muassa vakuutuksen. Kaupanteko kanssamme on aina turvallista ja helppoa. Tarkistamme aina kaikkien kaupan osapuolten henkilöllisyydet, ja kauppakirjat allekirjoitetaan vahvan tunnistautumisen kautta.

4. Ajanvaraus

Konttorillemme on aina varattava aika. Varaamme ajan puolestasi mielellämme, ellet erikseen halua varata sitä itse. Mikäli haluat varata ajan itse, olethan yhteydessä aina myyntiimme, niin osaamme olla yhteydessä kyseiseen asemaan sekä toimittaa tarvittavat tiedot eteenpäin. Tämä koskee kaikkia kumipyöräisiä ajoneuvoja sekä moottorikelkkoja. Vesillä kulkeviin laitteisiin taas teemme oman tarkastuksemme, ja tällöin tarkastaja toimii myös tunnistajana. Mikäli yhteistä aikaa asemalle ei saada aikataulutettua, voidaan laite tarvittaessa käyttää eri asemalla kuin henkilökäynti. Yhtä kaikki, kaikki saadaan varmasti järjestymään!

5. Sähköiset kauppakirjat

Teemme lähes poikkeuksetta sähköiset kauppakirjat, ja myös rahoitussopimuksista 90% on nykyisin sähköisessä muodossa. Välitämme kaikki kauppakirjat sähköpostitse, ja niissä käytetään henkilötunnukseen sidottua vahvaa tunnistautumista. Tarvittaessa hoidamme kaupat myös paperisina katsastuskonttorilla. Hoidamme puolestasi tarvittavat paperit kuntoon lukuun ottamatta koeajolomaketta, jotta sinä voit keskittyä olennaiseen.

6. Kaupan viimeistely

Kaikkien osapuolten ollessa paikan päällä, tarkastamme osapuolten henkilöllisyyden samalla kaupan kohteen tarkastamisen yhteydessä. Myös ajoneuvolle tehdään normaalitilanteessa määräaikaiskatsastus. Ajoneuvo todennetaan lisäksi jokaisella käynnillä tarkastamalla runkonumeron laitteesta. Sähköiset kauppakirjat allekirjoitetaan kauppapaikalla kun tarvittavat toimenpiteet on saatu hoidettua valmiiksi. Mikäli ostajalla on vaihtoauto, jätetään se asemalle. Ostaja allekirjoittaa myös sähköisen rahoitussopimuksen. Kun paperit on allekirjoitettu ja kauppaa tekevät henkilöt sekä ajoneuvo on tarkistettu, kauppa on valmis. Myyjä toimittaa sähköisen varmenteen sekä tilinumeron.

Ajoneuvon tarkistuslista

Venettä ostaessa täytyy panostaa itsekin veneen tarkastukseen. Kokosimme tiivistetyn listan asioista, joita kannattaa veneessä katsoa. Veneen tarkastukseen kannattaa perehtyä myös laajemmin. Esimerkiksi internetistä löytyy paljon hyödyllistä tietoa siihen liittyen.