R-Turva, turvaa kilometrisi!

Ajoneuvoliikkeestä ostaminen mielletään jostain syystä edelleen turvallisemmaksi kuin yksityiseltä ostaminen. On totta, että yksityiseltä ostettaessa myyjä vastaa ainoastaan virheistä, jotka ovat olleet ajoneuvossa luovutushetkellä. Monet ei tiedä kuitenkaan sitä, että autoliikkeidenkään virhevastuu ei ole aina yksiselitteinen, etkä välttämättä säästy lisäkuluilta virheen sattuessa kuitenkaan.

Meillä Rahoituskumppanilla on yksityisten välisen ajoneuvokaupan turvaava palvelu: R-Turva. Lue tältä sivulta R-Turvasta ja sen eri muodoista lisää, ja tee huolettomat ajoneuvokaupat!

R-Turva

Rahoituskumppanin R-Turva on ajoneuvon ostajan lisäturva, jonka tarjoamme kumppanimme Fragus Groupin GoSafe-tuotteiden avulla yksityisten väliseen ajoneuvokauppaan.

  • Saatavilla autoihin, moottoripyöriin ja matkailuajoneuvoihin!
  • Kattaa lähes kaikki tärkeimmät ja kalleimmat osat, lukuun ottamatta kuluvat osat!
  • Paketteja saatavilla jopa puolesta vuodesta kolmeen vuoteen!
  • Ei kertamaksua!

MATKAILUAUTO

Matkailuautoihin saat R-turvan Motorhome muodossa tai Premiumina. Ajoneuvoon voi siis ottaa R-turva Premium -paketin silloin kun matkailuajoneuvo ei sovellu Motorhome-turvan kriteereihin. Huomaathan että Premiumissa turvapakettiin ei sisälly asunto-osaa.

GoSafe MOTORHOME R-Turva, 

GoSafe Motorhome R-Turva turvaa matkakumppanisi! Motorhome on matkailuajoneuvoille räätälöity tuote, ja se kattaa myös asunto-osan!

GoSafe Motorhome päättyy kun ajoneuvo saavuttaa 170 000km tai 8 vuotta.

Paketit:
12kk/20 000km
24kk/40 000km
36kk/60 000km

Lataa esite, ja lue mitä Motorhome R-Turva kattaa!

AUTO

R-Turva Premium paketti sopii lähes jokaiseen autoon, nyt myös ilman vuosittaista kilometrirajaa! R-turva Premium on siis voimassa valitsemasi paketin mukaan, tai kunnes ajoneuvo saavuttaa 300tkm ajomäärän! Premiumia pystyt myös hyödyntämään matkailuajoneuvoissa.

GoSafe PREMIUM R-Turva,

GoSafe Premium R-Turva kattaa alle 10-vuotiaan ja ajomäärältään alle 200 tkm ajetun auton teknisistä osista suurimman osan. Jos auto on yli 10-vuotias ja/tai sillä on ajettu yli 200 tkm, on kattavuus hieman suppeampi. Lataa allaolevasta linkistä esitteemme ja tutustu kattavuuteen tarkemmin.

GoSafe Premium R-Turvan saat 12 kk, 24 kk, tai 36 kk mittaisena tarpeesi mukaan.

Lataa esite, jossa tarkempi kuvaus Premium R-Turvasta!

MOOTTORIPYÖRÄ

GoSafe Motorcycle R-Turva on niillle, jotka eivät välttämättä jaksa tuunailla moottoripyöräänsä itse! Turvapaketti on saatavilla alle 10 vuoden ikäisiin moottoripyöriin. Tämän ikäisiin ajoneuvoihin haluat panostaa, siksi R-turva on oikea valinta sinulle!

GoSafe MOTORCYCLE R-Turva,

GoSafe Motorcycle R-Turva takaa sinulle huolettomat ajokilometrit vaikka et olisikaan perehtynyt moottoripyörän korjaamiseen. GoSafe Mororcycle R-Turva on saatavilla alle 10 vuoden ikäisille moottoripyörille, ja se päättyy ajoneuvon saavuttaessa 100 000km tai 10 vuotta. Huomaa – Paketit ilman kilometrirajaa!

Paketit:
12kk
24kk
36kk

Lataa esite, ja lue Motorcycle R-Turvasta tarkemmin!

R-TURVA, USEIN KYSYTTYÄ

Rahoituskumppanin R-Turvan tarjoaa Fragus Group SUOMI. Autamme sinua löytämään oikean turvapaketin itsellesi ja ajoneuvollesi. Fragus Group vaatii, että ajoneuvossa on huollot tehty. Huoltovälit eivät saa ylittyä yli 10%:a. Voit myös itse ennen kaupantekoa kysyä myyjältä huolloista, ja selvittää onko juuri siihen ajoneuvoon  mahdollista saada mukaan R-Turva!

Käytetyn ajoneuvon ostamiseen liittyy aina riskejä. R-turvalla pystyt kuitenkin minimoida yllättävät menot, joita ajoneuvon hankinnassa voi tulla. Tämä on myös suotuisa tilanne rahoitusyhtiöille, koska tällöin varmistetaan, että maksukyky säilyy rahoitettavaan ajoneuvoon, kun kaikki rahat eivät mene ajoneuvon korjaukseen! Voit miettiä haluatko maksaa noin 10e kuukaudessa R-turvasta vai esimerkiksi 600e korjauksen kerralla ikävän tilanteen sattuessa.

ASIAKASTARINA

Meidän asiakas otti rahoitukseen mukaan R-turvan useammaksi vuodeksi, joka edullisessa vanhemmassa autossa melkein tuplasi rahoitettavan määrän, mutta lisäsi kuukausierää vain 20e. Ajoneuvossa hajosi moottorin osa pian kaupanteon jälkeen. Fragus korvasi tämän R-turvan ansiosta ja näin ollen asiakkaan toimeentulo oli turvattu!

Määräaikaishuollot ja muut ennakoivat huoltotoimenpiteet ovat tärkeä osa ajoneuvon käytettävyyden varmistamiseksi. Ne ovat myös kunnossapitosopimuksen voimassaolon edellytys. On sinun vastuullasi, että huollatat ajoneuvon oikea aikaisesti ja valmistajan määrittämän huolto-ohjelman mukaisesti.

R-Turvat yksityisten välisiin ajoneuvokauppoihin:

FRAGUS GROUP FINLAND

Yhteystiedot

+358 9 34 87 32 37
info@fragus.fi

Fragus Group Finland
Lars Sonckin kaari 14
02600 Espoo
Suomi

 

Fragus Group SUOMI – fragus.com/fi/