R-Turva, turvaa kilometrisi!

Ajoneuvoliikkeestä ostaminen mielletään jostain syystä edelleen turvallisemmaksi kuin yksityiseltä ostaminen. On totta, että yksityiseltä ostettaessa myyjä vastaa ainoastaan virheistä, jotka ovat olleet ajoneuvossa luovutushetkellä.

Monet ei tiedä kuitenkaan sitä, että autoliikkeiden virhevastuu ei ole aina yksiselitteinen, etkä välttämättä säästy maksuilta virheen sattuessa kuitenkaan. Virheiden todistelu voi mennä joskus hankalaksi, mutta Rahoituskumppanilla on yksityisten välisen ajoneuvokaupan turvaava palvelu.

R-Turva

  • Saatavilla autoihin, moottoripyöriin ja matkailuajoneuvoihin!
  • Kattaa lähes kaikki tärkeimmät ja kalleimmat osat, lukuun ottamatta kuluvat osat!
  • Paketteja saatavilla jopa puolesta vuodesta kolmeen vuoteen!
  • Ei kertamaksua! Osamaksulla turvan hinta on noin pizzan verran kuukaudessa!

MATKAILUAUTO

Matkailuautoihin saat myös R-turvan, joko Motorhome muodossa tai Premiumina. Ajoneuvoon voi ottaa myös R-turva Premium -paketin, jos matkailuajoneuvo ei sovellu Motorhomen kriteereihin. Premiumissa turvapakettiin ei sisälly asunto-osaa!

GoSafe MOTORHOME, 

GoSafe Motorhome on turvaamassa matkakumppanisi! Motorhome on matkailuajoneuvoihin ja katta myös asunto-osan!

GoSafe Motorhome loppuu ajoneuvon saavuttaessa 170 000km tai 8 vuotta.

Paketit:
12kk/20 000km
24kk/40 000km
36kk/60 000km

Lataa esite, jossa näet listauksen turvan kattavista osista!

AUTO

R-Turva Premium paketti sopii lähes jokaiseen autoon nyt myös ilman vuosittaista kilometrirajaa! Tämä tarkoittaa, että R-turva on voimassa otetun paketin mukaan tai ajoneuvon saavuttaessa 300tkm! Premiumia pystyt myös hyödyntämään matkailuajoneuvoissa.

GoSafe PREMIUM,

KOMPONENTIT 1-11 – Ajoneuvon ollessa alle 10-vuotias ja ajomäärä on alle 200 000 km sillä hetkellä kun viasta tai korjaustarpeesta on ilmoitettu Fragukselle.

KOMPONENTIT B1-B5 – Ajoneuvon ollessa yli 10-vuotias ja/tai yli 200 000 km ajettu sillä hetkellä kun viasta tai korjaustarpeesta on ilmoitettu Fragukselle.

Paketit:
12kk
24kk
36kk

Lataa esite, jossa näet listauksen turvan kattavista osista!

MOOTTORIPYÖRÄ

GoSafe Motorcycle on niillle, ketkä ei välttämättä jaksa tuunailla moottoripyöräänsä itse! Turvapaketti on saatavilla 1-9 vuoden ikäisiin moottoripyöriin. Tämän ikäisiin ajoneuvoihin haluat panostaa, siksi R-turva on oikea valinta sinulle!

GoSafe MOTORCYCLE,

GoSafe Motorcycle ei estä sinua hankkimasta moottoripyörää, päinvastoin! Voit ostaa moottoripyörän ja ajaa huolettomasti, vaikka et olisi perehtynyt moottoripyörän korjaamiseen.

GoSafe Mororcycle loppuu ajoneuvon saavuttaessa 100 000km tai 10 vuotta. Paketit ilman kilometrirajaa!

Paketit:
12kk
24kk
36kk

Lataa esite, jossa näet listauksen turvan kattavista osista!

R-TURVA, USEIN KYSYTTYÄ

Rahoituskumppanin R-Turvan tarjoaa Fragus Group SUOMI. Autamme sinua löytämään oikean turvapaketin itsellesi ja ajoneuvollesi. Fragus Group vaatii, että ajoneuvossa on huollot tehty. Huoltovälit eivät saa ylittää yli 10%:a. Voit myös itse ennen kaupantekoa kysyä myyjältä huolloista, ja selvittää onko juuri siihen ajoneuvoon  mahdollista saada mukaan R-Turva!

Käytetyn ajoneuvon ostamiseen liittyy aina riskejä. R-turvalla pystyt kuitenkin minimoida yllättävät menot, joita ajoneuvon hankinnassa voi tulla. Tämä on myös suotuisa tilanne rahoitusyhtiöille, koska tällöin varmistetaan, että maksukyky säilyy rahoitettavaan ajoneuvoon, kun kaikki rahat eivät mene ajoneuvon korjaukseen! Voit miettiä haluatko maksaa noin 10e kuukaudessa R-turvasta vai esimerkiksi 600e korjauksen kerralla ikävän tilanteen sattuessa.

ASIAKASTARINA

Meidän asiakas otti rahoitukseen mukaan R-turvan useammaksi vuodeksi, joka edullisessa vanhemmassa autossa melkein tuplasi rahoitettavan määrän, mutta lisäsi kuukausierää vain 20e. Ajoneuvossa hajosi moottorin osa pian kaupanteon jälkeen. Fragus korvasi tämän R-turvan ansiosta ja näin ollen asiakkaan toimeentulo oli turvattu!

Määräaikaishuollot ja muut ennakoivat huoltotoimenpiteet ovat tärkeä osa ajoneuvon käytettävyyden varmistamiseksi. Ne ovat myös kunnossapitosopimuksen voimassaolon edellytys. On sinun vastuullasi, että huollatat ajoneuvon oikea aikaisesti ja valmistajan määrittämän huolto-ohjelman mukaisesti.

FRAGUS GROUP FINLAND

Yhteystiedot

+358 9 34 87 32 37
info@fragus.fi

Fragus Group Finland
Lars Sonckin kaari 14
02600 Espoo
Suomi

 

R-Turvan tuottaa Fragus Group SUOMI – fragus.com/fi/