Vaihtamassa

Monesti yksityisten henkilöiden väliset kaupat kaatuvat vaihtoautoon. Ei hätää - me voimme ottaa vaihtoauton vastaan. Tarjoamme myös markkinoiden edullisimman rahoituksen.

Esimerkki auton vaihtamisesta

Pekka haluaa ostaa Hannalta 15 000 euron auton. Hänellä on kuitenkin itsellään 5 000 euron auto, jonka hän haluaisi antaa vaihdossa. Hanna on ostamassa uutta autoa, eikä näin ollen halua Pekan tarjoamaa vaihtoautoa.

Hanna on nähnyt mainoksen uudesta palvelusta Rahoituskumppanin sivuilla, joka mahdollistaa autokaupat yksityisten välillä vaihtoautosta huolimatta. Niinpä hän antaa nettisivuilta löytyvän ’Olen ostamassa autoa yksityiseltä ja minulla on vaihtoauto’- lomakkeen kautta tarvittavat tiedot.

Rahoituskumppani on yhteydessä Pekkaan saman päivän aikana ja he sopivat vaihtoautosta hyvitettävän hinnan ja näin Pekka ja Hanna saavat vietyä autokaupan loppuun. Pekka voi jo vaikka etukäteen sopia hänen autostaan saatavan hyvityksen ja neuvotella Rahoituskumppanin kanssa uuteen autoon tulevasta rahoituksesta.

Mikä on Rahoituskumppani

Youtube-videoiden näyttäminen sivustolla vaatii toiminnallisten evästeiden sallimisen.

Muuta evästeasetuksia

Olemme kumppanisi elämän suurimmissa hankinnoissa. Rahoitamme yksityisten henkilöiden välisiä ajoneuvokauppoja vuosien kokemuksella.

Vakavarainen yrityksemme järjestää myös vakuutukset kaupanteon eri kohteisiin. Rahoituskumppani toimii rahoitus- ja vakuutuspalveluiden välittäjänä yksityisille myyjille ja ostajille. Palvelumme on kehitetty yhteistyössä Suomen suurimpien rahoitus- ja vakuutusyhtiöiden kanssa. Tarvitsitpa rahoitusta unelmiesi ajoneuvon hankintaan, leasing-sopimukseen tai vaihtoautokauppoihin, me mahdollistamme sen.