Auton myyminen

Oletko ajatellut, mitä auton myyminen vaatii? Siinä tulee ottaa huomioon monenlaisia asioita, eikä auton myynti ole näin ollen aina helpoin asia maailmassa. Käytetyn auton osto yksityiseltä on kuitenkin järkevää ja monet näin myös tekevät. Hyvä uutinen sinulle, jos olet aikeissa myydä autosi itse! Monet varmasti harkitsevat myös auton kauppaamista autoliikkeelle, koska se on helppo tapa päästä autosta eroon. Useasti hyvityshinta ei kaikkia kuitenkaan miellytä, mutta välillä voit saada myös hyvän hyvityshinnan, jos olet ostamassa uuden auton vanhan tilalle. Silloin he tekevät voiton ostamastasi uudesta ajoneuvosta.

Rahoituskumppani kehottaa myymään auton itse, sillä säästät huomattavan summan rahaa! Palvelumme on myyjälle aina ilmaista!

Paljon paperitöitä ja muuta hommaa ajoneuvon myymisestä? Helpota työtäsi myyjänä ja tarjoa ostajalle Rahoituskumppanin rahoitus. Miksi?

 • Rahoituskumppani tekee kauppakirjat puolestasi, jotka pystyt allekirjoittamaan sähköisesti ilman tulostuksia.
 • Sinun ei tarvitse huolehtia ostajan maksukyvystä, sillä me varmistamme sen, ja rahat tulevat sinulle varmasti.
 • Loppuvelkaa? Loppuvelan lunastus yksityisten välisessä kaupassa saattaa olla hankalaa, mutta Rahoituskumppanin kautta on mahdollisuus hoitaa se helposti.
 • Hoidamme rekisteröinnin puolestasi, ja vakuutuksesi katkeaa kaupantekopäivästä lähtien.

Miten kaupan tekeminen onnistuu Rahoituskumppanin kautta?

Ajoneuvon myyminen Rahoituskumppanin avulla on helppoa ja turvallista. Olemme sinun ja ostajan apuna kaupan jokaisessa vaiheessa. Ohesta voit lukea lisää siitä, miten sinun tulee toimia, jos ostaja haluaa ostaa ajoneuvosi Rahoituskumppanin avulla.

1.
HAKEMUS

Sivuiltamme löydät helposti täytettävän rahoitushakemuksen.

2.
YHTEYDENOTTO

Käsittelemme luottohakemuksesi ja käymme rahoitusvaihtoehdot läpi kanssasi.

3.
MYYJÄN KONTAKTOINTI

Olemme yhteydessä myyjään ja kerromme ostajan saaneen hyväksytyn luottopäätöksen.

4.
AJANVARAUS

Varaamme ajan konttorille puolestasi.

5.
SÄHKÖISET KAUPPAKIRJAT

Hoidamme puolestasi tarvittavat paperit kuntoon, jotta sinä voit keskittyä olennaiseen.

6.
KAUPAN VIIMEISTELY

Hoidamme rekisteröinnin ja maksun maksuehtojen mukaisesti.

Miten Rahoituskumppani auttaa myynnissä?

Sanotaan, että käytetyn auton myyminen säästää myyjältä sekä ostajalta rahaa. Yksityisten välinen autokauppa on monipuolistamassa ajoneuvotarjontaa, jonka seurauksena kaikki voittavat. Ostaja pääsee hyödyntämään laajan valikoiman hyvillä hinnoilla, sekä myyjä saa varmasti paremman hinnan autostaan myymällä sen itse!

RAHOITUS

Rahoituskumppani tarjoaa yksityisten väliseen kauppaan rahoituksia, joten autokaupat kanssasi ei jää ostajan säästöjen puutteesta kiinni!

TARKASTUS

On hyvä tietää missä kunnossa autosi on, kun olet sitä myymässä. Meillä rahoituksen yhteydessä kuitenkin tehdään ajoneuvolle tarkastus!

TODENNUS

Yksityisenä myyjänä on parasta tarkistaa kenelle autoasi myyt. Rahoituskumpanilla hoidamme sen puolestasi!

TURVALLISUUS

Me hoidamme käytännönasiat kauppakirjoista rahaliikenteeseen. Sinun ei myyjänä tarvitse huolehtia paperitöistä eikä luovutusilmoituk-
sista. Luo meille vain varmenne!

Prosessikuvaus

Ajoneuvon myyminen on helppoa ja turvallista Rahoituskumppanin kautta. Olemme sinun ja ostajan apuna kaupan jokaisessa vaiheessa. Mutta, mitä sinun täytyy tehdä kaupan eteen, jos ostaja haluaa ostaa ajoneuvosi Rahoituskumppanin avulla? 

 1. Tarjoa ostajalle mahdollisuus hankkia rahoitus.
  Ohjaa ostaja hakemaan rahoitus täältä.Odota sitten Rahoituskumppanin yhteydenottoa kaupan tekoon liittyen.
 2. Sovi Rahoituskumppanin kanssa A-katsastuksessa käymisestä. Meille on tärkeää todentaa henkilöt sekä tarkastaa ajoneuvo, jotta me sekä rahoitusyhtiö tiedämme kenen kanssa, ja mistä ajoneuvosta kauppa on tapahtumassa!
 1. Allekirjoita kauppakirjat, jotka tulevat sähköpostiisi. Rahoituskumppani varmistaa, että kauppakirjat ovat kaikkien osapuolien osalta allekirjoitettu onnistuneesti!
 2. Olet kauppakirjojen allekirjoituksen yhteydessä luovuttanut Rahoituskumppanille tilinumerosi ja Trafin sähköisen varmenteen. Rahoituskumppani hoitaa rekisteröinnin ja ilmoitetun kauppahinnan maksun tilillesi maksuehtojen mukaisesti.

Lue vinkit myyntiin laittoon

Internet tarjoaa yksityishenkilölle erinomaiset puitteet käytettyjen ajoneuvojen itsenäiseen myyntiin. Selvityksemme mukaan ajoneuvonsa itse myyneet ovat saaneet noin 10-15 % paremman hinnan ajoneuvostaan verrattuna liikkeen tarjoamaan hyvitykseen. Lue meidän myyjän opas ajoneuvon myyntiin laittoon, sekä tuplaa potentiaalisten ostajien määrä tarjoamalla rahoitusmahdollisuus!

Tarkista ajoneuvon dokumentit

 • Rekisteröintitodistus, ilmoitusosa, mahdollinen huoltokirja ja käyttöohjeet
 • Mahdolliset kuitit huolloista ja korjauksista
 • Varmista katsastuksen voimassaolo ja seuraavan katsastuksen ajankohta

Teetä puolueeton kuntotarkastus

 • Kuntotarkastus tekee auton myynnin ja oston turvalliseksi ja helpoksi
 • Todistetusti kunnossa olevasta autosta on perusteltua pyytää korkeampi hinta

Myyntikunnostus

 • Pese auto huolellisesti sisältä ja ulkoa, tai teetä pesupalvelu osaavassa autopesulassa. Autosi näyttää ostajan silmään paremmalta, kun siisteyteen on panostettu
 • Ostaja ei oleta käytetyn ajoneuvon olevan enää uusi, mutta huolitellun ulkoasun vuoksi kannattaa laittaa pienet ja helposti korjattavat viat ja puutteet kuntoon

Ajoneuvon kuvaaminen

Tee myynti-ilmoitus

 • Tunne kohderyhmäsi ja tuo ajoneuvossasi esiin kohderymällesi sopivia ominaisuuksia,
  esim. Onko auto perheille sopiva ja miten?
 • Erotu joukosta ja unohda perinteiset myyntitekstit.
 • Tavoita ostajat kertomalla autosi viat, tehdyt korjaukset ja hyvät puolet persoonallisella tavalla. Erilaisella tekstillä viatkaan ei tunnu ylitsepääsemättömältä asialta, ja jäät ostajan mieleen!
 • Kerro ilmoituksessa mahdollisesta rahoitusvaihtoehdosta, jolla saat halvemmat sekä kalliimmat ajoneuvot kaupaksi nopeammin!

Hinnoittelu

 • Laita realistinen hintapyynti ja varaudu tinkimiseen. Nyrkkisääntönä ajoneuvon käypä hinta yksityisten välisessä kaupassa on 10 % vähemmän kuin vastaavan ajoneuvon hinta liikkeessä. Esim: Vastaavan ajoneuvon pyyntihinta liikkeessä on 16 500 €, käypä hinta yksityisten välillä on 15 000 €.

Suomen suosituimmat kauppapaikat käytetyille ajoneuvoille ovat www.nettiauto.com ja www.tori.fi. Ilmoittaminen on yksityiselle myyjälle ilmaista!

Älä epäröi tarjota ostajalle rahoitusta Rahoituskumppanin kautta, kaupanteko on molemmille osapuolille helppoa!