Veneen myyminen

Monet varmasti miettivät, että mihin vuodenaikaan on hyvä myydä vene seuraavalle omistajalle. Veneiden paras myyntiaika on selvästi keväällä ja kesän alussa. Silloin venekuume on pahimmillaan ja monet ostavat veneen hinnalla millä hyvänsä. Varo kuitenkin ylihinnoittelua! Jos et ole saanut venettä myytyä kesän aikana, laita veneesi myyntiin alkusyksystä. Veneitä on Rahoituskumppanin kautta myyty myös vielä marras-joulukuussa hyvillä hinnoilla!

Paljon paperitöitä ja muuta hommaa ajoneuvon myymisestä? Helpota työtäsi myyjänä ja tarjoa ostajalle Rahoituskumppanin rahoitus. Miksi?

  • Rahoituskumppani tekee kauppakirjat puolestasi, jotka pystyt allekirjoittamaan sähköisesti ilman tulostuksia.
  • Sinun ei tarvitse huolehtia ostajan maksukyvystä, sillä me varmistamme sen, ja rahat tulevat sinulle varmasti.
  • Loppuvelkaa? Loppuvelan lunastus yksityisten välisessä kaupassa saattaa olla hankalaa, mutta Rahoituskumppanin kautta on mahdollisuus hoitaa se helposti.
  • Hoidamme rekisteröinnin puolestasi, ja vakuutuksesi katkeaa kaupantekopäivästä lähtien.

Miten kaupan tekeminen onnistuu Rahoituskumppanin kautta?

Ajoneuvon myyminen Rahoituskumppanin avulla on helppoa ja turvallista. Olemme sinun ja ostajan apuna kaupan jokaisessa vaiheessa. Ohesta voit lukea lisää siitä, miten sinun tulee toimia, jos ostaja haluaa ostaa ajoneuvosi Rahoituskumppanin avulla.

1.
HAKEMUS

Sivuiltamme löydät helposti täytettävän rahoitushakemuksen.

2.
YHTEYDENOTTO

Käsittelemme luottohakemuksesi ja käymme rahoitusvaihtoehdot läpi kanssasi.

3.
MYYJÄN KONTAKTOINTI

Olemme yhteydessä myyjään ja kerromme ostajan saaneen hyväksytyn luottopäätöksen.

4.
AJANVARAUS

Varaamme ajan konttorille puolestasi.

5.
SÄHKÖISET KAUPPAKIRJAT

Hoidamme puolestasi tarvittavat paperit kuntoon, jotta sinä voit keskittyä olennaiseen.

6.
KAUPAN VIIMEISTELY

Hoidamme rekisteröinnin ja maksun maksuehtojen mukaisesti.

Miten Rahoituskumppani auttaa myynnissä?

Veneitä ja muita ajoneuvoja myydään tällä hetkellä todella paljon rahoituksen ja muiden lainojen kautta. Olisihan se järjetöntä olla kokeilematta esimerkiksi veneen myyntiä itse. Sesonkiaikaan saat varmasti veneestäsi haluamasi hinnan! Rahoituskumppani auttaa sinua tässä!

RAHOITUS

Rahoituskumppani tarjoaa yksityisten väliseen kauppaan rahoituksia. Saat arvokkaammankin veneen myytyä ostajalle järkevällä rahoitusmenetelmällä.

TARKASTUS

Veneen kunto on hyvä käydä läpi ostajan kanssa, mutta rahoituksen yhteydessä Rahoituskumppani lähettää venetarkastajan tarkastamaan veneen.

TODENNUS

Yksityisenä myyjänä on parasta tarkistaa kenelle veneesi myyt. Rahoituskumpanilla hoidamme sen puolestasi!

TURVALLISUUS

Me hoidamme käytännönasiat kauppakirjoista rahaliikenteeseen. Sinun ei myyjänä tarvitse huolehtia paperitöistä eikä luovutusilmoituk-
sista. Luo meille vain varmenne!

Lue vinkit myyntiin laittoon

Internet tarjoaa yksityishenkilölle erinomaiset puitteet käytettyjen ajoneuvojen itsenäiseen myyntiin. Suurin osa veneistä on nettiveneessä (nettivene.com) myynnissä, joten se on sivusto, jota kannattaa myös itse käyttää veneen myymisessä. Lue meidän myyjän opas ajoneuvon myyntiin laittoon, sekä tuplaa potentiaalisten ostajien määrä tarjoamalla rahoitusmahdollisuus!

Tarkista ajoneuvon dokumentit

Rekisteröintitodistus, ilmoitusosa ja käyttöohjeet kuntoon. Lisäksi mahdolliset kuitit huolloista ja korjauksista. Kerro myös mitä olet itse parannellut veneessä!

Teetä puolueeton kuntotarkastus

Kuntotarkastuksen saa veneisiin erilaisilta firmoilta. Jos haluat panostaa kunnolla myymiseen voit tilata sen etukäteen, jolloin vene on tarkastettu ennen kaupantekoa!

Myyntikunnostus

Panosta ulkonäköön. Ota kuvat, kun vene on vesillä aurinkoisella säällä. Ostaja pystyy kuvittelemaan itsensä kuvan tilanteeseen! Jos veneessä on kauneusvirheitä, ota niistä kuvat ja kerro niistä rehellisesti.

Ajoneuvon kuvaaminen

Laita kuvia sisä- sekä ulkopuolelta. Mahdollinen ostaja haluaa nähdä kokonaiskuvan veneestäsi.

Tee myynti-ilmoitus

Tunne kohderyhmäsi ja tuo ajoneuvossasi esiin kohderymällesi sopivia ominaisuuksia. Erotu joukosta ja unohda perinteiset myyntitekstit. Varusteet ovat veneessä tärkeitä, mutta ostaja haluaa tietää yksityiskohtia veneestäsi. Voit esimerkiksi kertoa, minkälaisessa käytössä veneesi on toiminut sinulla. Kerro ilmoituksessa mahdollisesta rahoitusvaihtoehdosta, jolla saat halvemmat sekä kalliimmat ajoneuvot kaupaksi nopeammin!

Hinnoittelu

Laita realistinen hintapyyntö ja varaudu tinkimiseen. Vertaile vastaavia veneitä nettiveneessä ja veneliikkeissä. Saat näin asetettua oikeanlaisen hintatason!


Älä epäröi tarjota ostajalle rahoitusta Rahoituskumppanin kautta, kaupanteko on molemmille osapuolille helppoa!