Yleinen

Yksityisten välinen ajoneuvokauppa VS Ajoneuvoliike

YKSITYISELTÄ VAI LIIKKEESTÄ?

Kaksi hyvää vaihtoehtoa vai onko?

Tämä on ollut varmasti meidän kaikkien ajoneuvon ostoa tai myyntiä harkitsevien mielessä. Me Rahoituskumppanilla olemme siinä mielessä mahtavassa asemassa, että meidän yrityksemme taitaa ajoneuvokaupan molemmat puolet. Autolle.com autoliike on yrityksemme pohja, mutta mihin Rahoituskumppania silloin tarvitaan yksityisten välisessä ajoneuvokaupassa?

 

Auton myynti yksityishenkilönä tuo lisää valikoimaa ajoneuvomarkkinoille. Yksityishenkilöiden ei tarvitse miettiä kilpailua ajoneuvoliikkeiden kanssa, koska Rahoituskumppani tuo ajoneuvoliikkeiden palvelut yksityisten väliseen ajoneuvokauppaan.

 

Rahoituskumppani on mahdollistamassa yksityishenkilöiden välisiä ajoneuvokauppoja. 

Tuomme kauppoihin mukaan kaikki autoliikkeiden parhaat edut. Yksityiseltä myyjältä voit löytää etsimäsi ajoneuvon edullisemmalla hinnalla ja meidän avullamme saat lisäksi ajoneuvoliikkeen parhaat edut turvaamaan hankintaasi. Jos myyt ajoneuvosi itse, saat siitä varmasti paremman hinnan kuin autoliikkeiltä!

 

  • KILPAILUKYKYINEN JA MONIPUOLINEN RAHOITUS 

Löydämme varmasti parhaat rahoitukset monien yhteistyökumppaneidemme ansiosta kaikkiin rekisteröityihin kohteisiin. Saamme rahoituksia erilaisiin ajoneuvoihin hinnasta ja ajoneuvon iästä riippumatta! Tutustu meidän yhteistyökumppaneihin alla olevasta linkistä ja hae luottopäätös!

Rahoituskumppani yhteistyössä

  • LISÄTURVA AUTOIHIN, MOOTTORIPYÖRIIN JA MATKAILUAUTOIHIN

R-turva on nyt saatavilla kattavasti uudempien autojen lisäksi myös vanhempiin autoihin, moottoripyöriin sekä matkailuautoihin. R-turva on loistava tuote yksityisten välisessä ajoneuvokaupassa. Sen hinta rahoituksessa on alkaen 10€!

R-turva, Fragus Group SUOMI

 

  • OTAMME MYÖS VAIHTOAUTOSI

Mille kuulostaisi kilpailukykyinen hyvityshinta yhdistettynä edulliseen rahoitukseen? Voimme katsoa hyvityshinnan autoosi ja ottaa sen vaihdossa tapauskohtaisesti, jos olet ostamassa uuden ajoneuvon yksityiseltä. Pääset lukemaan asiakkaamme kokemukset täältä!

Vaihtamassa

 

  • HOIDAMME KÄYTÄNNÖN ASIAT PUOLESTANNE – KAUPPAKIRJOISTA RAHALIIKENTEESEEN


Rahoituskumppani on kaupoissa mukana aina alusta asti. Haemme rahoituspäätöksen ajoneuvolle ja järjestämme teille kaiken valmiiksi kaupantekoa varten. Myyjän ja ostajan ei tarvitse kuin hoitaa käynti A-katsastusasemalla, me hoidamme loput!

Ajoneuvorahoitus


PUOLUEETONTA AJONEUVOKAUPPAA, PUOLUEETTOMALLA KATSASTUKSELLA!

 

AJONEUVOKAUPAT RAHOITUSKUMPPANIN KAUTTA?

KYLLÄ KANNATTAA!

Teemme Rahoituskumppanilla myynti- sekä ostohaaveista mahdollista! Yksityishenkilönä laajennat ajoneuvokaupan mahdollisuuksia sekä pidät ajoneuvokaupat monipuolisina.

MYY AJONEUVOSI
Saat itse asettaa ajoneuvollesi hinnan, ja pääset olemaan elämäsi paras ajoneuvomyyjä!

OSTA AJONEUVO YKSITYISELTÄ
Teet fiksuja säästöjä rahoituksella,  jossa pelkkä ajoneuvo toimii vakuutena, ja autat yksityistä myyjää onnistumaan ilman liikkeiden apua!

Rahoituskumppanilla autamme teitä kaupan jokaisessa vaiheessa!

Hae luottopäätös  tai  ota meihin yhteyttä!