Rahoituskumppani YHTEISTYÖSSÄ

Rahoituskumppani on perustettu asiakkaita varten, jotta yksityisten välinen ajoneuvokauppa helpottuisi ja siitä tulisi turvallisempaa.

Kaikkeen tähän tarvitaan kuitenkin hyvät Kumppanit toteuttamaan vaivatonta toimintaa teille!


Vakuutus

 

Fennia

Meiltä on saatavilla edullinen laajakasko Fennialta yksityishenkilöille henkilö- sekä pakettiautoihin.

A-kasko alle 13 000 € autot 299€ + lasi 70€
A-kasko yli 13 000 € autot 359€ + lasi 70 €
Osakasko 99€.

IF venevakuutus

Rahoitusyhtiön vaatimat venevakuutukset on helposti ja vaivattomasti hoidettavissa IF vakuutusyhtiön kautta. Venevakuutuksessa täytyy olla veneen tiedot ja oikeat edunsaajat sekä omavastuut listattuna. Meidän yhteistyökumppanin avulla sinun ei tarvitse huolehtia niistä itse, vaan ne hoidetaan meidän kautta suoraan, jotta säästyt siltäkin vaivalta!


Turva

 

Kumppani Turva, Fragus Group SUOMI

Kumppani Turvaa on tarjolla useisiin ajoneuvoihin turvaamaan yksityisten väliset ajoneuvokauppasi!

 


Rahoitus

 

LähiTapiola Rahoitus

LähiTapiola Rahoitus on meidän yksi tärkeimmistä yhteistyökumppaneistamme. Teemme monipuolisia rahoituksia yksityishenkilöille ja yrityksille. Heidän kautta meillä rahoitetaan autot, moottoripyörät, veneet, työkoneet, moottorikelkat ja monet muut! LähiTapiolassa pystymme räätälöimään rahoituksen hakijan ja kohteen mukaan, kohteen toimiessa vakuutena. Teemme yhteistyötä, jotta saamme asiakkaalle parhaimman ratkaisun. LähiTapiola tarjoaa normaali- sekä kevyt osamaksun rahoituksia.

 

DNB AutoFinance

DNB AutoFinance on pohjoismainen rahoitusyhtiö, joka toimii myös meidän kanssa yhteistyössä. DNBllä rahoitetaan autoja, pakettiautoja sekä matkailuautoja. DNB soveltuu monesti rahoittamaan myös enemmän ajettuja ajoneuvoja, mutta ajoneuvon ikä ja luottoaika ei saa ylittää yhteensä yli 15 vuotta. DNBllä rahoitukset ovat aina kaskopakollisia. Rahoitukset myös yrityksille!

 

Bigbank

Bigbank tarjoaa kulutusluottojen lisäksi meidän kautta kohdevakuudellista osamaksurahoitusta yksityishenkilöille. Rahoitukset ovat kaskovapaita hinnan mukaan aina 7 000e asti. Bigbank rahoittaa kattavasti kaikenlaiset ajoneuvot ja päätöksiä saa joustavasti elämäntilanteesta huolimatta!

 

SVEA Ekonomi

Svea Ekonomin rahoittaa uudet sekä vanhemmatkin kohteet autoista perävaunuihin. Svea Ekonomin kautta pystyy hakemaan rahoitusta yksityishenkilölle sekä yrityksille. Yrityksillä tarvitsee yrittäjän tiedot mukaan hakemukselle. Kaskovapaissa rahoituksissa ei yleensä ole vaadetta käsirahalle. Kaskovapaat rahoitukset ovat aina 16 000e asti.

 

SAV Rahoitus

SAV Rahoitus tarjoaa rahoituksia joustavasti myös vanhempiin ajoneuvoihin, maksimi ikä ajoneuvolla on 20 vuotta.


Tarkastus

 

A-Katsastus

A-katsastus toimii meidän kanssa yhteistyössä. Henkilöt sekä ajoneuvot todennetaan ja tarkastetaan heidän toimipisteillä. A-katsastusasemia on kattavasti ympäri Suomea.

Traficom

Traficom mahdollistaa ajoneuvon taustojen ja tietojen katsomisen ennen rahoituksen tekemistä. Hoidamme myös kaupan yhteydessä rekisteröinnin helposti Trafin kautta.