Yleinen

Veneen osto rahoituksella yksityiseltä – Miksi rahoitus kannattaa?

Veneen osto rahoituksella on sekä ostajan että myyjän kannalta fiksu vaihtoehto. Ostaja ei sido suurta pääomasummaa veneeseen ja myyjä puolestaan tietää saavansa rahat heti.

Käymme tässä artikkelissa läpi, miten uuden tai käytetyn veneen ostaminen rahoituksella tapahtuu käytännössä ja miksi rahoitus on lähes poikkeuksetta paras vaihtoehto, kun teet venekauppoja.

Viisi syytä ostaa vene rahoituksella:

1) Rahoituksen hakeminen on todella helppoa ja nopeaa, etkä sido paljoa pääomaa veneeseen yhdellä kertaa

Vaikka veneen ostamiseen riittävät rahat löytyisivätkin tililtäsi, niin veneen maksaminen kerralla ei yleensä ole fiksuin vaihtoehto. Jos olet ostamassa esimerkiksi 25 000 € maksavaa keskihintaista käytettyä venettä, niin ostamalla veneen edullisella rahoituksella voit kiinnittää lähes koko veneeseen varatun pääomasi muihin sijoituskohteisiin.

Palvelumme rahoituksen korko on alkaen 3.99 %, joten on hyvin helppoa löytää sijoituskohteita, joiden tuottoprosentti on korkoprosenttiamme suurempi.

Rahoitushakemuksen täyttäminen vie aikaa n. 5 minuuttia. Hakemuksen voit täyttää netissä, ja sinulta kysytään kerralla kaikki tarvittava, jotta luottopäätös saadaan tehtyä. Luottopäätöksen saat jopa kymmenessä minuutissa!

Soitamme kaikille asiakkaillemme, jonka jälkeen laitamme vielä sähköpostia perään siitä, mitä on sovittu.

2) Venekauppa hoituu lakisääteisesti takuulla oikein

Venekauppaan liittyy aina paljon paperitöitä: rekisteröinti, vakuutusasiat ja kauppakirjat. Yksikään rahoittaja ei hoida näitä myyjän tai ostajan puolesta. Paitsi me hoidamme. Käyttäessäsi palveluamme myyjän eikä ostajan ei tarvitse tehdä muita paperitöitä kuin kirjoittaa nimensä kauppakirjoihin. Näin kolmannen osapuolen (rahoittajan) mukana oleminen on plussaa sekä myyjälle että ostajalle, koska kauppa ei voi jäädä mistään lakiteknisistä asioista kesken.

3) Takuulla kilpailukykyinen hinta 

Veneen myyjän suurin huolenaihe on, että hän saa veneestä pyytämänsä rahat. Ulkopuolista rahoittajaa käyttäessäsi myyjä varmistuu siitä, että hän saa rahat muutaman päivän sisään, kun kaupat on tehty. Myyjä saa rahat suoraan meiltä, joten veneen ostajana sinun ei tarvitse tehdä edes tilisiirtoa.

Rahoituksen korko alkaen 3.99% + kulut. Meillä ei ole ala-, eikä ylärajaa rahoituksille, joten rahoitamme lähtökohtaisesti kaikkia rekisteröitäviä kohteita.

Palvelu ei maksa sinulle mitään, eli me hoidamme puolestasi kaikki paperityöt ilman lisäkuluja!

4) Meiltä saat apua veneen ostoon

Yksikään yksityishenkilö ei osta tai myy veneitä päivittäin tai edes vuosittain. Siksi veneen kuntoa ja hintaa voi olla vaikea arvioida niin myyjän kuin ostajankin toimesta. Ostajan onkin syytä tarkistuttaa veneen tiedot esimerkiksi kauttamme Traficomista, jolloin mahdolliset ”yllätykset” paljastuvat.

Samalla saat lisäsilmää ja ammattilaisen näkemystä päätöksentekosi tueksi. Meille voit soittaa koska tahansa ja kysyä näkemystä veneestä, josta olet kiinnostunut!

5) Kaupanteko tapahtuu tutussa ja luotettavassa paikassa

Rahoittajilla on usein yhteistyöverkosto, jonka kautta konkreettinen kaupanteko tapahtuu. Meillä se on A-Katsastus. Toimitamme kauppakirjat, vakuutustodistukset sekä rekisteröintitodistukset lähimpään A-Katsastukseen, jossa sinä sekä myyjä kirjoitatte nimenne kauppakirjoihin ja vaihdatte avaimia. Nykyään käytämme useimmiten sähköisiä kauppakirjoja, koska ne nopeuttavat prosessia vielä entisestään, eivätkä ne häviä koskaan.

Yhteenvetona voidaan todeta, että veneen osto rahoituksella matalakorkoista rahoituskumppania käyttäen on fiksua, koska se nopeuttaa ja helpottaa kaupantekoa tehden siitä samalla myös turvallisempaa.

Veneen osto yritykselle
Huomioithan, että veneen ostaminen yritykselle tapahtuu ihan samalla tapaa rahoituksen avulla, vaikka palvelumme käyttäjistä suurin osa on yksityishenkilöitä. Yrityksenkään ei ole järkevää sitoa pääomaa kerralla esimerkiksi edustusveneeseen, vaan jakaa kulut tasaisemmin pitkälle ajalle.

Täysin samat periaatteet pätevät siis myös veneen ostamisessa yritykselle.

Veneen ostaminen rahoituksella alkaen 3.99 % +kulut.
Kun olet lähettänyt meille rahoitushakemuksen, niin saat päätöksen jopa kymmenessä minuutissa (toimistoaikana) tai viimeistään seuraavana arkipäivänä. Meillä et asioi robotin kanssa, vaan asiantuntijamme soittaa sinulle rahoituspäätöksen jälkeen ja kertoo, kuinka veneen ostaminen etenee palvelumme avulla. Kuulet, millaista vakuutusta tarjoamme, miten hoidamme veneen rekisteröinnin sinun ja myyjän puolesta sekä miten valmistelemme kauppakirjat.

Kuulet puhelussa siis tarkalleen, millaisen rahoituksen olet saanut. Saat aiheesta myös sähköpostin dokumentteineen. Samalla voit kysyä mitä tahansa kysymyksiä meiltä liittyen palveluumme tai veneeseen, josta olet kiinnostunut.

Rahoituspäätös ei sido sinua mihinkään, vaan rahoitus astuu voimaan luonnollisesti vasta sitten, kun kirjoitat veneen kauppakirjaan nimesi yhdessä myyjän kanssa.

Huomaathan, että kun saat rahoituspäätöksen, niin sinun ei tarvitse hakea sitä uudestaan, jos haluatkin ostaa toisen veneen. Voit kertoa vain uuden veneen tiedot, niin rahoitus lasketaan uudestaan, eikä rahoitussummalle ole ylärajaa.

Laske rahoitustarjous suoraan meidän tai nettiveneen sivuilla.
Olemme yksi nettiveneen virallisista rahoituskumppaneista. Voit laskea rahoitustarjouksen suoraan sinua kiinnostavan veneen esittelysivulta ”rahoitus”-kohdasta.

Jos uuden tai käytetyn veneen osto tuntuu ajankohtaiselta, niin laske rahoitustarjous nyt. Saat päätöksen päiväsaikaan kahdessa tunnissa, ja viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Toimi näin:

  1. Hae luottopäätös jo etukäteen tästä
  2. Sovi kaupat myyjän kanssa ja vahvista kaupan tiedot asiakaspalvelullemme
  3. Ohjaamme sinut ja myyjän allekirjoittamaan sopimuspaperit lähimpään A-Katsastuksen toimipisteeseen
  4. Vene on sinun, ja kaikki paperityöt on hoidettu puolestasi

Tutustu palveluun ja hae rahoitusta. Rahoituspäätöksen saaminen ei sido sinua mihinkään, joten se kannattaa hakea etukäteen. Se on täysin riskitöntä.