Yleinen

Veneen myynti – nopeuta myyntiprosessia näillä keinoilla

Kun veneen myynti tulee ajankohtaiseksi tai kun haluat vaihtaa nykyisen veneesi uuteen, niin pystyt nopeuttamaan myyntiprosessia tämän artikkelin vinkkien avulla.

Ylivoimaisesti suurin osa kaupoista kaatuu rahoituksen puutteeseen varsinkin silloin, jos myytävä vene on keskivertoa hinnakkaampi. Rahoitusalalla on toki kymmenittäin erilaisia pikavippifirmoja ja kulutusluottoja antavia yrityksiä, mutta niissä on kaksi ongelmaa. Joko niiden korot ovat valtavat tai rahoitussummalle on asetettu liian matala katto. Me korjasimme nuo molemmat ongelmat, minkä takia palvelumme korko on alkaen 1,89% eikä myönnettävälle rahoitussummalle ole kattoa.

Kuinka veneen myynti hoituu helpommin?

1) Kirjoita mahdollisimman tarkka ja myyvä kuvaus veneestä
Voit soittaa meille koska tahansa, niin annamme sinulle vinkkejä hyvän veneen myynti-ilmoituksen kirjoittamiseen. Saat myös listan asioista, joita ilmoituksessa kannattaa tuoda ilmi. Äärimmäisen tärkeässä roolissa on virheiden tarkistus ja niiden myöntäminen, koska se luo luottamusta sinun ja ostajan välille.

2) Käytä virhevastuulomaketta
Yksityishenkilöiden välisessä kaupanteossa kuluttajansuojalainmukainen vastuu ei päde. Siksi sekä ostajalla että myyjällä on suurempi vastuu kaupantekohetkellä. Virhevastuulomakkeella osoitat, että olet rehti myyjä.

Virheevastuulomakkeessa käydään läpi:

  • Veneen merkki ja malli
  • Rekisteritunnus
  • Onko veneessä tiedossa olevia vikoja
  • Toimiiko vene normaalisti
  • Onko tulossa olevia huoltoja

Lähetämme sinulle valmiin pohjan virhevastuulomakkeesta pyytäessäsi.

3) Tee ostaminen helpoksi
Uuden veneen hankkiminen on aina mukavaa puuhaa. Fakta on kuitenkin myös se, että isojen ostosten teko, etenkin jos niihin liittyy paljon paperitöitä, on myös todella stressaavaa sekä ostajalle että myyjälle.

Jos sinulta veneen ostava henkilö käyttää meitä rahoittajana, niin ostaminen muodostuu huomattavasti helpommaksi, koska me:

  • Hoidamme veneen rekisteröintiin liittyvät muutokset
  • Veneen vakuutukseen liittyvät asiat (katkaisemme sinun osuutesi vakuutuksesta ja hankimme ostajalle uuden)
  • Teemme lakiteknisesti kunnossa olevat kauppakirjat

Lisäksi kolmannen osapuolen mukanaolo tuo aina lisää luottamusta yksityishenkilöiden väliseen kaupantekoon. Me autamme sekä myyjää että ostajaa.

Veneen myyjän 3 yleisintä kysymystä ja vastauksemme niihin:

1) Kuinka voin olla varma, että saan rahani?
Kun me olemme saaneet kaiken tarvittavan (allekirjoitukset, varmenteen, tilinumeron, mahdollisen käsirahan sekä tunnistautumisen) me hoidamme rekisteröinnin. Tämän jälkeen laite siirtyy uudelle omistajalle ja me pääsemme maksamaan summan tilillesi. Meillä on jo yli 17000 tuhannen rahoituksen vankka kokemus, joten tiedät asioivasi turvallisen toimijan kanssa.

Palvelumme yksinkertaistamiseksi saat rahat suoraan meiltä, joten ostaja ei maksa sinulle mitään, vaan me maksamme veneestäsi pyytämäsi summan suoraan pankkitilillesi tilisiirtona.

2) Miten paperityöt saadaan hoidettua varmasti oikein?
Myyjänä sinun ei tarvitse huolehtia veneen vakuutuksista, rekisteröinnistä tai kauppakirjojen teosta. Me hoidamme kaiken puolestasi silloin, jos ostaja käyttää meitä rahoittajana.

Käytännössä ainut asia, mitä sinun tulee myyjänä tehdä löydettyäsi ostajan, on kirjoittaa nimesi kauppakirjoihin ja luovuttaa avain ostajalle. Tämä tapahtuu turvallisesti lähimmällä A-katsastusasemalla, tai jollakin toisella Rahoituskummppanin yhteistyökumppanilla.

3) Mistä tiedän, onko ostaja luotettava?
Tarkistamme jokaisen palvelumme käyttäjäksi hyväksymämme henkilön luottokelpoisuuden. Lisäksi saat rahat suoraan meiltä, joten ostaja ei ole välikätenä, mikä tuo sinulle maksuturvaa veneen myyntiin.

Muista että voimme myös rahoittaa sinun uuden veneen hankinnan.

Jos olet itse myymässä venettä siksi, että haluat vaihtaa sen uuteen, niin tutustu palveluumme myös ostajan näkökulmasta täältä.

Yhteenveto

Veneen myynti on tarkkaa puuhaa. Olemme rahoittaneet yli 17 000 ajoneuvoa kilpailukykyisellä korolla ja turvallisella palvelulla. Siksi voit suositella meitä potentiaaliselle ostajalle luottavaisin mielin, koska me pystymme tekemään sinun näkökulmastasi veneen myymisen helpommaksi ja veneen ostajan näkökulmasta edullisemmaksi.