Yleinen

Autorahoitus alkaen 3,99% korolla – kuinka tunnistaa halvin autorahoitus?

Autorahoitus on yleinen tapa rahoittaa auto, ja itseasiassa suurin osa suomalaisista ajoneuvoista on maksettu rahoituksella. Arviomme mukaan jopa 3/4 suomalaisista autoista on ns. rahoitusautoja.

Suurin syy, joka kuitenkin kaataa autokaupan syntymisen, on juuri autorahoituksen puute (tai vaihtoauto, johon löydät ratkaisun artikkelin lopusta). Vaikka erilaisia luottofirmoja on valtava määrä aina pankeista pikavippifirmoihin, niin miksi rahoituksen saaminen on silti niin vaikeaa?

Yksi syy tälle on se, että autorahoitukset eroavat toisistaan merkittävästi kulujen ja muiden säännösten suhteen, mikä vaikeuttaa oikean luottopäätöksen tekemistä kuluttajalle. Itselle halvin autorahoitus on vaikea erottaa eri rahoittajien prosenttiviidakosta.

Toinen harmillinen prosenttiviidakosta johtuva lieveilmiö on se, jos autorahoitus jää kokonaan kilpailuttamatta. Tällöin autoon tarvittavat rahat hankitaan usein omalta pankilta autolainan muodossa, vaikka toiselta rahoittajalta hankittaessa rahoituksen kulut voisivat olla tuhansia euroja pienemmät.

Voit laskea rahoituslaskurillamme helposti suuntaa antavan kuukausierän, joka sinun tulee maksaa haluamastasi ajoneuvosta. Löydät rahoituslaskurin täältä.

Kenelle Rahoituskumppanin ratkaisu on todennäköisesti paras autorahoitus?

Tarjoamamme autorahoitus soveltuu erityisesti yksityisten väliseen autokauppaan. Palvelumme avulla voit saada luottopäätöksen jopa samana päivänä, jolloin myyjä varmistuu rahojensa saannista.

Lunastamme myös vaihtoautoja kaupanteon yhteydessä, mutta tästä lisää artikkelin lopussa.

Rahoitamme lisäksi yritysten välistä sekä yksityisen ja yrityksen välistä autokauppaa. Emme kuitenkaan tee rahoitussopimuksia autoliikkeiden kanssa.

Palvelumme sopii niille henkilöille, jotka haluavat turvallisen ja edullisen autorahoituksen. Kun tutustut palveluumme lisää alempaa, niin huomaat, miten palvelumme tuo turvaa kaupantekotilanteeseen sekä ostajan että myyjän näkökulmasta.

Palveluumme kuuluu edullisen autorahoituksen (alkaen 3,99 % korko) lisäksi:

 • Asiantuntijan järjestämä kaupantekotilaisuus
 • Rahoituskumppanin kanssa yhteistyötä tekevällä A-Katsastusasemalla
 • Myyjän, ostajan ja ajoneuvon tunnistaminen + tarkistus
 • Myyjän omistussuhteen tarkistaminen
 • Ajoneuvoveron ja katsastuksen voimassaolon tarkistaminen
 • Mahdollisen vakavan kolarihistorian selvittäminen (kaksikilpisyys)
 • Kauppakirjan valmistaminen myyjälle ja ostajalle
 • Liikenne- ja kaskovakuutuksen teko
 • Mahdollisen Kuntoturva-vakuutuksen teko
 • Ajoneuvon rekisteröinti
 • Dokumenttien postitukset
 • Rahaliikenteen varmistaminen
 • Mahdollisen loppuvelan lunastaminen
 • Asiantuntijamme on siis sekä myyjän että ostajan apuna alusta loppuun varmistamassa, että kaupanteko hoituu sovitulla tavalla.

Hae luottopäätös täältä.

Meiltä saat myös arkisin vastauksen mihin tahansa kysymykseesi yhdellä puhelinsoitolla! Chatti palvelee myös viikonloppuisin!

Ole siis huoletta yhteydessä:
myynti@rahoituskumppani.fi
Puh. ja WhatsApp: 044 7796 329

Tässä pääpointit autorahoituspalvelustamme:

1) Rahoituksen hinta on alkaen 3,99% korko + kulut
Voimme pitää palvelussamme hyvin matalaa korkoa, koska auto toimii rahoituksen vakuutena. Korko on aina autorahoituksen suurin kuluerä, minkä takia suosittelemme sinua kiinnittämään paljon huomiota autorahoituksen korkoon. Suurella korolla ja pitkällä maksuajalla auton hinnaksi voi tulla huomattavasti suurempi summa mitä auton myyntihinta oli. Pienemmällä korolla ongelmaa ei ole.

Koron lisäksi rahoituksissa on aina perustamismaksu, toimitusmaksu/toimistokulu sekä kuukausittainen tilinhoitomaksu.

Esimerkkilaskelman saat käyttämällä laskuriamme.

Todellinen vuosikorko määräytyy, kun hakemus on saatu käsiteltyä maaliin. Tähän vaikuttaa: rahoituksen rakenne, henkilötiedot sekä ostettava ajoneuvo. Kuitenkin kokonaisuudessaan rahoituksemme on aina edullinen.

Hae luottopäätös jo valmiiksi! Luottopäätöksen hakeminen ei sido sinua mihinkään jatkotoimenpiteisiin.

2) Rahoitamme lähes kaikkia rekisteröityjä ajoneuvoja, eikä rahoitettavassa summassa ole hintakattoa
Palvelussamme ei ole minkäänlaisia rajoituksia, jotka liittyisivät ajoneuvon hintaan, ikään tai ajomäärään, vaan teemme luottopäätöksen aina tapauskohtaisesti. Monella muulla rahoittajalla hintakatto on 60 000 euron tuntumassa, mikä johtaa lähes poikkeuksetta kaupanteon kaatumiseen, jos auton hinta on tuota suurempi. Meillä hintakattoa ei ole.

Kaikki autot tarkastetaan aina ennen kaupantekoa.

3) Saat luottopäätöksen parhaimmillaan alle tunnissa ja viimeistään seuraavana arkipäivänä
Meillä asioit aina toisen ihmisen kanssa – et automaattivastaajien tai robottien kanssa. Asiantuntijamme lukee rahoitushakemuksesi, jonka jälkeen hän soittaa sinulle ja kertoo, miten palvelu etenee, jos saat tehtyä kaupat myyjän kanssa. Autorahoitus astuu voimaan, kun kirjoitat kauppakirjan myyjän kanssa.

4) Hoidamme kaikki autoon liittyvät paperityöt sinun ja myyjän puolesta
Sinun ei tarvitse huolehtia mistään paperitöistä, vaan me hoidamme kaiken puolestasi. Pidämme sinut myös 100 % ajan tasalla siitä, mitä paperitöitä olemme tehneet. Emme ota autoon mitään vakuutuksia tms. ilman sinun hyväksyntääsi, jos niistä voisi aiheutua sinulle lisäkuluja.

Tässä hoitamamme paperityöt:

 • Rekisteröintitodistuksen muuttaminen nimiisi.
 • Katkaisemme autossa olevan aiemman vakuutuksen ja otamme sinun nimissäsi uuden. Saat kauttamme esimerkiksi hyvin edullisen ja suositun laajakaskon.
 • Teemme lakiteknisesti kunnossa olevat kauppakirjat
 • Jos haluat, niin voit ottaa myös Kuntoturva-vakuutuksen.
 • Kaikki todistukset toimitamme kirjallisina sille A-Katsastusasemalle, jolla solmit kaupat auton myyjän kanssa.

5) [SUOSITTUA] Ostamme vaihtoautosi, jos myyjä ei ota sitä vaihdossa vastaan
Omien havaintojemme mukaan n. 50 % yksityisten välisistä autokaupoista kaatuu siihen, että myyjä ei halua ottaa ostajan autoa vaihdossa vastaan. Tämä on luontevaa, koska monella myyjällä on jo uusi auto kiikarissa, ja jos vaihdossa tarjottava auto ei vastaa myyjän kriteereitä, ei hän halua ottaa sitä ”taakaksi” itselleen.

Jos sinulla on ostajana vaihtoauto, jota myyjä ei halua ottaa vastaan, niin täytä lomake tämän linkin takaa.

Tässä esimerkki, miten toimimme vaihtoautojen kanssa:

Sinä haluat ostaa yksityiseltä henkilöltä auton. Tarjoat nykyistä autoasi tälle vaihdossa, mutta myyjä ei suostu ottamaan sitä vastaan. Nyt sinun täytyy etsiä uusi myyjä tai saada myytyä nykyinen autosi, jotta saatte tehtyä kaupat. Tässä ajassa myyjä voi ehtiä myymään autonsa jo jollekin toiselle onnekkaalle.

Näissä tilanteissa me autamme sinua ja ostamme vaihdossa tarjoaman autosi, mikäli otat myös muun rahoituksen kauttamme.

Lyhyt kuvaus palvelustamme

Kun saamme rahoitushakemuksesi vastaan, niin käsittelemme sen parhaimmillaan alle tunnissa ja viimeistään seuraavana arkipäivänä. Ilmoitamme sinulle puhelimitse luottopäätöksestä ja kerromme, kuinka palvelu etenee tästä eteenpäin. Lähetämme sinulle puhelimessa käydyt asiat sähköpostitse, jotta sinulle jää kaikki kirjallisena talteen.

Puhelussa voit kysyä mitä tahansa palveluumme tai autokauppaan liittyviä kysymyksiä. Me kerromme puolestaan, millaista vakuutusta tarjoamme, miten hoidamme auton rekisteröinnin sinun ja myyjän puolesta sekä miten valmistelemme kauppakirjat.

Luottopäätöksen saaminen ei sido sinua mihinkään, joten vaikka juttelisimme puhelimessa tunnin, et ole millään tavalla velvoitettu etenemään palvelumme kanssa. Autorahoitus astuu voimaan vasta sitten, kun olet allekirjoittanut kauppakirjan auton ostosta. Tämä tapahtuu sinun ja auton myyjän läsnä ollessa lähimmällä (tai yhdessä sovitulla) A-Katsastusasemalla.

Laske suuntaa antava rahoitustarjous täältä ja hae luottopäätös.

Tässä vielä palvelun kulku kohta kohdalta:
1) Hae luottopäätös jo etukäteen tästä

2) Sovi kaupat myyjän kanssa ja vahvista kaupan tiedot asiakaspalvelullemme

3) Ohjaamme sinut ja myyjän allekirjoittamaan sopimuspaperit lähimpään A-Katsastuksen toimipisteeseen

4) Auto on sinun, ja kaikki paperityöt on hoidettu puolestasi

Tutustu palveluun ja hae rahoitusta. Luottopäätöksen saaminen ei sido sinua mihinkään, joten se kannattaa hakea etukäteen. Se on sinulle täysin riskitöntä ja se nopeuttaa auton hankintaasi, kun autorahoitus on varmistettuna jo etukäteen.

Meistä yrityksenä
Olemme 2014 perustettu yritys. Toimintamme aikana olemme rahoittaneet jo yli 15 000 ajoneuvoa, ja määrä kasvaa jatkuvasti. Pystymme tarjoamaan sinulle erinomaista palvelua paitsi paljon autoista tietävien asiantuntijoidemme avulla, mutta myös yhteistyöverkostomme kautta.

Lähitapiola, Trafi sekä A-Katsastus toimivat lähimpinä yhteistyökumppaneinamme. A-Katsastus on koko Pohjois-Euroopan johtava katsastuskonserni. Muita yhteistyökumppaneitamme ovat mm. Fennia sekä Nordea. Toimintamme on finanssivalvonnan alaista ja perustuu Suomen suurimpien rahoitus- ja vakuutusyhtiöiden kanssa tehtävään yhteistyöhön.

Saat meiltä aina hyvin henkilökohtaista palvelua, koska tiedämme, että autoa ostaessa haluat olla varma siitä, että valitset itsellesi sopivan ja hyväkuntoisen auton.

Siksi palveluumme kuuluu myös auton kunnon tarkastaminen:

 

 • Tarkistamme ajoneuvoveron ja katsastuksen voimassaolon
 • Selvitämme, onko autolla mahdollisesti vakavaa kolarihistoriaa (kaksikilpisyys)
 • Voit ottaa halutessasi autoon Kuntoturva-vakuutuksen. Lue Kuntoturvasta lisää täältä.

Olemme siis paljon enemmän, kuin pelkkää edullista autorahoitusta tarjoava kumppani. Olemme apunasi koko auton osto- tai myyntiprosessin ajan!

Tässä asiakaskokemus kesältä 2019. Voit lukea sen kokonaisuudessaan täältä.

”Sain luottopäätöksen todella nopeasti, siinä ei mennyt kuin varmaan 10 minuuttia kokonaisuudessaan. Tämän jälkeen soittelin auton myyjälle ja kerroin, että minulla on rahoituspäätös jo olemassa ja voisin ostaa hänen myynnissä olevan autonsa. Sovin myyjän kanssa ajan, jolloin tavattin paikallisella A-katsastusasemalla. Siellä tehtiin kaupat. Soitin Rahoituskumppanin myyntiin ja sieltä hoidettiin kaikki tarvittavat paperit ja ne toimitettiin valmiiksi tälle meidän valitsemalle A-katsastusasemalle sähköisenä, jossa ne sitten tulostettiin.

Päätin ottaa autooni vielä kuntotarkastuksen, jotta olisin aivan varma auton kunnosta. Tämänkin palvelun sain suoraan Rahoituskumppanin kautta eikä minun tarvinnut maksaa mitään asemalla ollessani. Auto kävi laajan kuntotarkastuksen ja läpäisi sen moitteetta. Tämän jälkeen kirjoitettiin kauppakirjat.

Koko prosessi sujui oikein mukavasti ja sain Rahoituskumppanilta kaiken tuen ja avun mitä tarvitsin. Kaiken lisäksi sain todella edullisen rahoituksen sekä lisäksi otin laajakaskon heidän kauttaan.”

– Arttu

Ota yhteyttä ja hae autorahoitus sekä luottopäätös nyt!
Hae luottopäätös linkin takaa. Luottopäätöksen saaminen ei sido sinua mihinkään, joten se kannattaa hakea etukäteen, koska se on sinulle täysin riskitöntä. Näin autorahoitus on osaltasi varmistettu, kun menet ostamaan uutta autoa.

Jos sinulla on mitä tahansa kysyttävää palveluumme liittyen niin soita meille, lähetä WhatsAppia tai ota yhteyttä sähköpostitse.

myynti@rahoituskumppani.fi
Puh. ja WhatsApp: 044 7796 329