Yleinen

Asiakaskokemus – Toni Paavola

Mitä kautta löysit ostettavan auton?
Minulla oli jo pidemmän aikaan ollut hakusessa BMW530 hyvillä varusteilla, pienillä kilometreillä ja tietysti sopivaan hintaan. Autoja olin selaillut lähinnä Nettiautosta ja lisäksi olin katsellut niitä myös Saksasta. Lopulta löysin kuitenkin auton Nettiauton kautta Suomesta.

Miten sait tietää Rahoituskumppanista?
Löysin tiedon yrityksestä auton myyjän ilmoituksesta. Myyntitekstissä mainittiin rahoitusmahdollisuudesta sekä edullisesta korosta tämän yhtiön kautta. Googletin Rahoituskumppanin ja vierailin nettisivuilla. Kotisivuilta löytyi rahoituslaskuri, jolla sain laskettua minulle sopivat sopimusajat ja kuukausierät. Sivujen kautta sain myös lähetettyä rahoitushakemuksen, joten tein sen silloin heti. Halusin nähdä onnistuisiko rahoitus niin kuin toivoin.

Miten hait rahoituksen?
Tosiaan tein hakemuksen netin kautta ja minuun otettiin yhteyttä samana päivänä. Sain rahoituksen menemään läpi haluamallani tavalla. Auton ostohinta oli noin 25 000€, halusin käyttää käsirahaa vain 2 000€ ja sain rahoituksen loppuun lisäksi vähän suuremman viimeisen erän. Korko asettui loppujen lopuksi 2,9%:iin.

Miten prosessi eteni sinun näkökulmastasi?
Hain rahoituksen, sain puhelinsoiton, jossa kävimme vielä läpi hakemukseni ja teimme siihen muutamia viilauksia. Sovimme kaupanteko ajan ja paikan katsastusasemalle. Menimme myyjän kanssa tekemään kaupat sovittuna ajankohtana ja asemalla meitä odotti valmiina kaikki kaupantekoon tarvittavat paperit. He hoitivat myös rekisteröintiin liittyvät asiat.
Lisäksi otin uuteen autoon myös laajakaskon Rahoituskumppanin yhteistyökumppanin kautta, sillä hinta jäi ainoastaan 299 euroon.

Olitko tyytyväinen saamaasi palveluun ja prosessin etenemiseen?
Kyllä olin tyytyväinen. Kaikki sujui suhteellisen mutkattomasti ja itselle helposti. Kun löytää tiedon palvelusta, täytyy olla sen verran omatoiminen, että menee itse sivuille ja täyttää hakemuksen. Mutta eipä se pankkikaan tule kotoa hakemaan auto-ostoksille. Ja nyt sain rahoituksen edullisemmalla korolla.

Suosittelisitko Rahoituskumppania ystävillesi?
Kyllä, olen jo suositellutkin.

Toni Paavola, Kotka

Edullinen rahoitus autoon, moottoripyörään, tai veneeseen?
Auto, moottoripyörä, vene tai muu rekisteröity ajoneuvo osamaksulla yksityiseltä myyjältä? Rahoitamme lähes kaikki rekisteröidyt ajoneuvot sinun kumppanina. Korko alkaen 1,89% + kulut, jopa ilman käsirahaa. Meiltä myös kumppanimaiset kaskopaketit!! Ajoneuvo toimii vakuutena.

Voimme ottaa myös mahdollisen vaihtoauton.