Yleinen

Edistä autosi myyntiä virhevastuulomakkeella

Oletko sanojesi mittainen myyjä? Voiko sanaasi luottaa autokaupoilla? Täyttämällä ja allekirjoittamalla virhevastuulomakkeen kasvatat myyntisi mahdollisuutta 15%.

Lisäät asiakkaan luottamusta sinua ja autoasi kohtaan. Madallat myös ostopäätöksen tekemistä. Näin toimimalla ostaja saa kirjallisena tiedon siitä, ettei sinulla ole tiedossa mitään autossa olevia suuria vikoja. Kaupat voidaan tehdä hyvillä mielin ilman epäilyjä huijauksesta.

Luotettavuutta kaupankäyntiin

Myyjän on ehdottomasti kannattavaa täyttää tämä lomake, jos sinulla ei ole tiedossa olevia vikoja ennen myyntiin laittoa. Jos taas allekirjoitat lomakkeen ja olet käynyt esimerkiksi korjaamolla tai katsastusasemalla ja siellä on todettu jonkinlainen vika autossasi ennen myyntiä, olet rikoslain mukaan syyllistynyt petokseen. Allekirjoituksellasi vakuutat antamasi tiedot oikeiksi ja jos myöhemmin selviää, ettet ole ollut täysin rehellinen, on sinulla korvausvastuu. Käytännössä siis allekirjoitettu lomake kertoo ostajalle sen, ettet ole myymässä autoa ilmenneen kalliin vian takia. Vaikka kyseinen ongelma löytyisikin autosta myöhemmin, ei sinulla ole ollut siitä tietoa.

Täyttämällä lomakkeen kerrot ostajalle olevasi rehellinen auton myyjä ja hän voi uskoa sinun sanaasi. Näin voidaan välttyä mahdollisilta riidoilta ja jälkiselvittelyiltä kun molemmat ovat rehellisesti tehneet autokauppaa. Ostajalla madaltuu kynnys tehdä ostopäätös.

Ole yhteydessä, niin lähetämme sinulle sähköpostiin linkin lomakkeesta. Täytät ja lisäät sen kuvana mukaan ilmoitukseen. Muistathan mainita täyttämästäsi lomakkeesta myös myyntitekstissä!

Edullinen rahoitus autoon, moottoripyörään, tai veneeseen?

Auto, moottoripyörä, vene tai muu rekisteröity ajoneuvo osamaksulla yksityiseltä myyjältä? Rahoitamme lähes kaikki rekisteröidyt ajoneuvot sinun kumppanina. Korko alkaen 1,89% + kulut, jopa ilman käsirahaa. Meiltä myös kumppanimaiset kaskopaketit!! Ajoneuvo toimii vakuutena.

Voimme ottaa myös mahdollisen vaihtoauton.